Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Podgurážená Pamela Anderson: S rozmazaným mejkapom opäť ako troska!

Opitá Pamela Anderson sa s nevábnym imidžom tackala z reštaurácie. Zobraziť galériu (11)
Opitá Pamela Anderson sa s nevábnym imidžom tackala z reštaurácie. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Život ako na hojdačke! Napriek tomu, že Pamela Anderson (44) vekovo do starého železa ešte nepatrí, vďaka divokému žúrovaniu sa na nej roky podpisujú dvojnásobným tempom. K oslnivému zovňajšku jej tak pomáha už len retuš alebo hodiny príprav. Bez nich je to zvyčajne katastrofa pod taktovkou alkoholu.

Starý známy scenár! Hoci nálepka sexbomby 90. rokov v prípade Pamely Anderson už stratila svoj lesk, v spoločnosti ešte stále predstavuje hotový magnet na paparazzov. To sa však predovšetkým v súkromí už nejaví ako blondínkina výhra. Môže za to jej svojský životný štýl, vďaka ktorému sa každú chvíľu ocitne na zbierke nelichotivých fotografií.

V nevábnom svetle sa Pamela zviditeľnila aj uplynulý víkend, kedy si s priateľmi vyrazila na večeru do miestneho steakhousu. Pri jedle však zaručene nechýbalo dostatočné množstvo alkoholu, čo sa prejavilo nielen na herečkinej chôdzi. Jasný odkaz niesla aj jej strhaná tvár s neupraveným mejkapom. Bývalá záchranárka už opäť vyzerala ďaleko staršie a zhýralejšie, než v skutočnosti naozaj je.

Ako dlho sa Pamele podarí udržať v šoubiznise, je kvôli jej častým excesom naozaj otázne. Médiá jej pred piatimi rokmi prorokovali, že kariéru zavesí na klinec práve v roku 2012. K tomuto záveru vtedy dospeli na základe jej úprimných vyjadrení: „Dostávam ponuky do filmov a televízie neustále. Na všetko ale hovorím nie, čo môjho agenta vytáča. Ale ja som lenivá, nechcem pracovať. Chcem byť so svojimi deťmi. Takže vždy len priletím z Los Angeles, ukážem sa pár dní na nejakých šou a idem späť domov.“ A ako sa zdá, s výnimkou dopytu v brandži sa u silikónovej hviezdy príliš veľa nezmenilo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu