Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šaty ako druhá koža: Pamela Anderson vytasila vnady bez podprsenky!

Pamela Anderson na novoročnom žúre Zobraziť galériu (9)
Pamela Anderson na novoročnom žúre (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – Oprášila niekdajší sexepíl! Hoci Pamelu Anderson (44) za veľkou mlákou už odpisovali do starého železa, blondínka zrejme na to stále má. Na silvestrovskej párty sa totiž predviedla takmer ako za starých čias. Priliehavý outfit jej dokonale kopíroval štíhle krivky. A bujné poprsie, samozrejme, tiež!

Opäť vytasila svoje prednosti! Aj keď sa zdalo, že Pamela Anderson už v šoubiznise veľa vody nenamúti, záujem o jej osobu zatiaľ neutícha. Dôkazom môže byť rozlúčka so starým rokom v istom nočnom klube v Las Vegas. Bývalá playmate to na novoročnom žúre roztočila tak, ako sa na svetovú celebritu patrí – v odvážnych šatách. A tie veľa priestoru mužskej fantázii veru nedopriali!

Vynikol každý centimeter štvorcový jej tela! Takýto efekt mali hodvábne šaty s aplikáciou v oblasti výstrihu, ktorá sa postarala o jemné nariasenie látky. Aj vďaka nej sa tak všetky zraky sústredili poväčšine na to, čím si Pamela vybudovala svoju kariéru. Masívny dekolt aj tentoraz predvádzala ako na výstave.

V obtiahnutom outfite a v lodičkách rovnakej farby z dielne značky Christian Louboutin televízna hviezda nevítala Nový rok sama. Na podujatí ju sprevádzal súčasný milenec, s ktorým randí už niekoľko mesiacov. Profesionálny surfer a zarytý environmentalista Jon Rose mohol byť na svoju polovičku v poslednú noc roku 2011 patrične hrdý. Pamela svojím zovňajškom tentokrát nesklamala!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu