Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Odhalená Heidi Klum: Aj s prvými vráskami žiari ako nikdy!

Heidi Klum Zobraziť galériu (7)
Heidi Klum (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Starne so cťou! Hoci nemecká supermodelka Heidi Klum (38) priviedla na svet už štyri ratolesti, na jej postavičke niet po pôrodoch ani stopy. A aj keď jej tvár začínajú zdobiť prvé mimické vrásky, o krásu ju rozhodne neoberajú, práve naopak. Pozrite na jej šmrnc a okázalý glamour!

Na červenom koberci nemá konkurenciu! Zatiaľ čo mnohé kolegyne sa v jej veku stávajú matkami na plný úväzok, všestranná Heidi vyráža mužom dych a pretŕča sa pred objektívmi fotografov. Inak tomu nebolo ani začiatkom týždňa, kedy zavítala na galavečer amfAR do Múzea moderného umenia. S odhaleným chrbtom bola opäť za štýlovú krásku!

Obnažený chrbát, voľný výstrih a rázporok až takmer po zadok – s takýmito zbraňami modelingová hviezda vyrazila do útoku po boku dizajnéra Michaela Korsa. S hladkým účesom v tyrkysovej róbe rozdávala úsmevy na všetky strany. Okolo očí a úst sa jej pritom síce vytvárali metličky vrások, no aj napriek tomu pôsobila neodolateľne. Heidi je pred bránou štyridsiatky svieža a jej ambície siahajú poriadne vysoko!

Podľa informácií, ktoré sa od júna šepkajú v kuloároch, štvornásobnú maminu už čoskoro opäť uvidíme tak, ako ju príroda stvorila. Jej nahé krivky totiž majú byť symbolom deviatej série televíznej šou Project Runway, ktorú Heidi sama moderuje. A prečo sa vlastne v zrelom veku rozhodla znova vyzliecť? Dôvod je vraj prostý – už nemá potrebu vyzerať ako „trúfalá, silná, sebavedomá a sexi modelka.“ Fotenie už údajne prebehlo, na výsledok si však budeme musieť ešte chvíľu počkať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu