Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Pink tesne pred pôrodom: Vyzerá ako biely balón!

Pink môže porodiť každým okamihom Zobraziť galériu (4)
Pink môže porodiť každým okamihom (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Príde to každú chvíľu! Pink (31) rozhodne nepatrí medzi celebrity, ktoré počas tehotenstva takmer nepriberú, jej to však nevadí. Tehotenstvo si užíva a je jej úplne jedno, že má brucho veľké ako poriadny bubon!

Dobrá nálada ju neopúšťa! Hoci Pink už nosí poriadnych pár kíl navyše, jej nálada pod ich váhou v žiadnom prípade neklesá. Pri prechádzke po Malibu bola totiž samý úsmev a v dlhých voľných šatách, slamenom klobúku a okuliarmi s bielymi rámami vyzerala naozaj ohromne!

Blondínku čaká pôrod už každým dňom, nenecháva sa však týmto faktom nijako obmedzovať. Ani vo vysokom štádiu tehotenstva napríklad neváhala sadnúť za volant a odšoférovať cestu do reštaurácie. Voľné chvíle si nekráti len prechádzkami, ale aj komunikáciou so svojimi fanúšikmi a kamarátmi prostredníctvom Twitteru. „Tento rok  som sa nedostala medzi najsexi telá.... hahahhahhha,“ napísala nedávno.

Speváčka už má aj tip na meno pre svoje dieťa: „Môj otec sa volá James, brat je Jason. Carey aj ja sme Íri. Takže Jameson – ako whisky. Nie je to nič zložité.“ Manžel Pink Carey Hart však nie je týmto menom veľmi nadšený. Uvidíme teda, kto z nich nakoniec pri pomenovávaní dieťatka bude hrať prím!

Tehotná Pink
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu