Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Speváčka Pink s malou dcérkou v náručí: To je ale podoba!

Speváčka Pink so 6-mesačnou dcérkou Willow Sage. Zobraziť galériu (7)
Speváčka Pink so 6-mesačnou dcérkou Willow Sage. (Zdroj: isifa)

MALIBU – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Odkedy sa Pink (32) pobrala na materskú dovolenku, rodičovské povinnosti si vychutnáva plnými dúškami. Jej dcérka Willow Sage totiž rastie ako z vody a po šiestich mesiacoch je jasné, na koho sa podala. Dievčatko je celá mama!

Má byť na čo hrdá! Hoci sme Pink ešte donedávna poznali ako búrlivú rebelku, materstvo ju zmenilo na nepoznanie. Po tom, čo v júli priviedla na svet svoju prvorodenú dcérku, sa jej dovtedajší život obrátil hore nohami. Hudobná hviezda znežnela a svojej ratolesti by zniesla aj modré z neba. Čudovať sa jej pritom vonkoncom nemožno. Keď sa pozrie na roztomilú tváričku malej Willow Sage, musí v nej vidieť samu seba!

Rovnaký noštek, vykrojené ústočká aj zvedavé oči – to všetko polročná slečinka zdedila po svojej slávnejšej mamine. A hoci ešte nedokáže chodiť ani rozprávať, už robí okolo seba poriadny rozruch. So svojím šibalským úsmevom totiž priťahuje pozornosť ako magnet. Pri pohľade na jej vysmiate líčka sa Pink musí doslova roztápať šťastím!

O tom, ako americkú hudobníčku príchod prvého potomka ovplyvňuje každým dňom, sa sama zverila svojim nasledovníkom v spoločenskej sieti Twitter. „Treba teraz napísať nejakú poéziu a šepkať sladké nezmysly do ucha môjho bábätka. Ale veľmi potichu, lebo ak sa zobudí, rozplačem sa,“ opísala intímnu rodinnú atmosféru pred pár dňami. Uznajte, že výstižnejší komentár jej obrovskej lásky snáď ani nejestvuje!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu