Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dokonalá postava v bikinách: Táto sexica má už štyridsať!

Denise Richards Zobraziť galériu (9)
Denise Richards

LOS ANGELES – Ako to len robí?! Herečka Denise Richards (40) dokázala, že ani v štyridsiatke sa za svoje telo nemusí hanbiť, naopak. Aj po dvoch deťoch sa môže chváliť postavičkou ako lusk!

Bikiny jej sedia! Denise Richards vždy mala skvelé telo a nič na tom nemenia ani pribúdajúce roky. Pohľad na jej dokonalú postavu asi zoberie dych nejednému muž mužovi, jej prsia, bruško, ale aj tvár ako by čas obchádzal!

Je za tým tvrdá práca! Samozrejme, že Denise sa k takýmto krivkám nedopracovala ležaním na gauči. Naopak, skrývajú sa za ňou hodiny driny v posilňovni – brunetka sa venuje kick boxu, pilatesu a jóge. Namiesto nezdravých pochúťok zas radšej maškrtí obľúbenú uhorku alebo ovocie. Faktom však je, že na herečku môžu vplývať aj problémy exmanžela a otca jej dvoch dcér, Charlieho Sheena.

„Mnoho ľudí má o Charlieho starosti a prirodzene že aj ja. Je to o to ťažšie, že celá tá vec sa stala natoľko verejne známou,“povedala Denise na margo jeho výčinov týkajúcich sa drog a prostitútok. „Snažím sa ako sa len dá, aby som to utajila pred dcérkami, doteraz som niečo také nikdy neriešila.“ Charliemu pritom na lepšie časy zrejme nesvitá – prišiel totiž aj o svoju úlohu v seriály Dva a pol chlapa, v ktorom ho má nahradiť manžel Demi Moore, Ashton Kutcher.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu