Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Najotrasnejšie ruky v šoubiznise: Ktorá hviezda je kostlivec a samá šľacha?

Ktorá herečka má takéto nevábne šľachovité ruky? Zobraziť galériu (8)
Ktorá herečka má takéto nevábne šľachovité ruky? (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Hrôzostrašný pohľad! Aj keď sa hollywoodska celebrita na každom kroku stretáva s obvineniami z anorexie, v chudnutí pokračuje ďalej. Dôkazom môžu byť jej žilnaté a šľachovité paže, na ktorých by ste nenašli ani gram tuku navyše. Uhádnete, ktorej vyziabnutej hviezde patria?

Jedným slovom odpudivé! Hoci sú pekne tvarované ramená v luxusnej róbe povinnou výbavou každej herečky na červenom koberci, exmanželka Charlieho Sheena posadnutosť chudnutím a cvičením dotiahla naozaj priďaleko. Tento týždeň vyrazila na nákupy so svojimi ratolesťami, ktorým dopriala zopár nových hračiek. S plnými taškami však predviedla paže, ktoré s krásou nemajú vonkoncom nič spoločné.

Denise Richards na vymetanie obchodov s hračkami zvolila ležérny outfit pozostávajúci z džínsov a jednoduchého topu bez rukávov. Kedysi nádherná modelka a tvár mnohých televíznych projektov však tentoraz paparazzov sklamala na plnej čiare. Namiesto prirodzene štíhlej figúry totiž ukázala šľachovité ruky kostlivca ako z hororového filmu.

Zaujímavosťou je, že Charlie Sheen napriek povesti sukničkára a búrliváka udržiava po rozvode s plavovláskou veľmi dobré vzťahy. „Postupne k nám začal chodiť čoraz častejšie a my k nemu tiež. Dokonca spolu dovolenkujeme, čo je pre niektorých ľudí čudné. A pre mňa by to bolo také tiež, ak by som sa na to pozerala zvonka. No u nás to jednoducho funguje,“ pochvaľovala si Denise bývalú polovičku v rozhovore s moderátorkou Oprah Winfrey. Či sa odvtedy niečo zmenilo, nevedno. No herečka sa dávnejšie dušovala, že jej dvere sú pre Charlieho vždy otvorené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu