Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zatienila mamu: Dcéra Teri Hatcher je oslnivou kráskou už v 13-ich!

Teri Hatcher s dcérou Emerson Rose Zobraziť galériu (8)
Teri Hatcher s dcérou Emerson Rose

LOS ANGELES – Z malého dievčatka rastie nádherná mladá dáma! Hoci Emerson Rose sprevádza herečku Teri Hatcher (46) už od detstva, až doteraz jej médiá na červenom koberci príliš veľkú pozornosť nevenovali. Všetko zmenil uplynulý víkend – tínedžerka krásou predbehla vlastnú matku!

Konkurencia jej vyrastá rovno pred očami! Aj keď jedna z predstaviteliek Zúfalých manželiek je zvyknutá stáť v centre pozornosti sama, na sobotňajšej premiére Pirátov z Karibiku to bolo celkom inak. Na štvrtý diel s podtitulom V neznámych vodách totiž zobrala aj svoju dcéru Emerson Rose. A tá svojím zovňajškom paparazzom vyrážala dych!

Mandľové oči a široký úsmev – to jediné mala mladá plavovláska so svojou matkou spoločné. Nahodená v smaragdovo-zelených šatách a s neopozeranou tvárou priťahovala pohľady ako magnet. Štyridsiatnička Teri síce cerila zuby na dva prsty, no pri svojej ratolesti pôsobila len ako sivá myš!

Napriek tomu, že ju zatienila vlastná dcéra, herečka rozhodne nemusí byť zúfalá. Ako sa totiž nedávno pochválila v istom interview, začala randiť celkom iným spôsobom. Dnes sa vďaka nemu vraj teší záujmu až troch mužov naraz! A aký by mal byť jej vysnívaný Pán Pravý?„Mal by mať medzi 39 a 54. Zábavný, dobrodruh, milý, úprimný, inteligentný. Úspešný – ale musí byť jasné, že to nevyhnutne neznamená bohatý.“ Teri, nechceme ti brať ilúzie, ale si si istá, že taký muž naozaj existuje?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu