Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ďalšia zamrznutá? Teri Hatcher začína pripomínať figurínu z vosku!

Teri Hatcher sa mladistvého imidžu drží zubami-nechtami aj za cenu strnulej tváre. Zobraziť galériu (14)
Teri Hatcher sa mladistvého imidžu drží zubami-nechtami aj za cenu strnulej tváre. (Zdroj: profimedia.sk)

SALZBURG – Boj s vekom celkom nezvláda! Teri Hatcher (47) si aj pred blížiacou sa päťdesiatkou stále udržiava štíhlu figúru a úsmevy rozdáva na všetky strany. Tento týždeň však zavítala do susedného Rakúska, kde svojím zovňajškom sklamala na celej čiare. Omladzujúce zákroky sa totiž nevábne podpísali na jej tvári.

Kam sa podel jej prirodzený úsmev? Hviezda seriálu Zúfalé manželky si pred niekoľkými dňami vyrazila so svojou 14-ročnou dcérou na dovolenku do Chorvátska. Odtiaľ si odskočila na práve prebiehajúci festival v Salzburgu, kde si užívala pozornosť domácich médií. Pri pózovaní pred paparazzmi mala však aj zopár nie celkom vydarených momentiek.

Teri Hatcher na úvodný večer zvolila čierne rafinované šaty, v ktorých dokonale vynikla jej vyformovaná postava. Pri pozeraní do objektívu však miestami pôsobila, akoby jej tvár celkom zamrzla. Dominantou sa tak stali jej viečka vyťahané do tvaru mačacích očí.

Festival, ktorý je oslavou rakúskej vážnej hudby a divadla, si herečka užívala sama. Neprítomnosť ratolesti Emerson Rose však okamžite oľutovala. „Je to ozajstná škoda, že tu nie je aj moja dcéra. Je veľkou fanúšičkou opery,“ vyjadrila sa po koncerte filharmonického orchestra pre portál austrianindependent.com. Ako tiež priznala, priveľa spomienok si z Mozartovho rodiska neodnesie: „Nemala som čas spoznať mesto, ale výhľad z mojej hotelovej izby bol fantastický.“

Tip: Pozrite si seriál Zúfalé manželky v televízii. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu