Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

PROBLÉMY s finále Survivoru: Hrozba BOMBY, zásah PYROTECHNIKOV a… Ups, víťaz unikol skôr!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - Najdrsnejšia reality šou Survivor včera vyvrcholila veľkým finále. Diváci sa dozvedeli meno absolútneho víťaza, ktorým sa stal youtuber Martin Mikýř Mikyska. Veľkolepý večer však sprevádzalo niekoľko problémov. Pred podnikom zasahovali pyrotechnici, ktorí preverovali hrozbu bomby a... Ups, meno víťaza uniklo skôr!

Hoci skutočné finále prebehlo ešte na ostrove a o víťazovi bolo rozhodnuté už zopár týždňov, českí a slovenskí diváci sa jeho meno dozvedeli až v utorok večer. Televízia Markíza a česká Nova pri tejto príležitosti zorganizovali aj veľkolepé premietanie vyvrcholenia najdrsnejšej reality šou v známom podniku v centre Prahy. 

Na miesto bolo pozvaných obrovské množstvo ľudí a ďalší si lístky na toto podujatie zakúpili. No ešte v poobedňajších hodinách bolo otázne, či sa premietanie vôbec bude môcť konať. Na chodníku pred podnikom na Václavskom námestí boli totiž odložené podozrivé kufre. Na miesto preto boli privolaní pyrotechnici a z dôvodu zaistenia bezpečnosti bola odstavená doprava. 

„Zasahujeme na Václavskom námestí 21, kde nám bol nahlásený nález odložených kufrov,“ vyjadril sa pre TN.cz policajný hovorca Richard Hrdina. Našťastie sa žiadna hrozba nepotvrdila, a tak prípravy na veľkolepý večer mohli pokračovať. O kiks sa však postaral aj samotný víťaz Survivoru Mikýř.

Fotka, na ktorej drží trofej, sa totiž dostala na internet oveľa skôr, ako si diváci mohli pozrieť samotné finále. „Hupsík dupsík,“ znel popis k fotke, ktorá sa na chvíľu objavila na sociálnej sieti TikTok, no o chvíľu z nej zmizla. Mnohí youtuberovi pozorní fanúšikovia si ju však stihli všimnúť. Po vyhlásení víťaza sa nasledne na webe objavila opäť. 

PROBLÉMY s finále Survivoru:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Survivor 2024Martin Mikýř Mikyska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu