Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

LUKRATÍVNA ponuka pre známu tvár v RTVS: Je z nej NOVÁ moderátorská posila!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR - Michal Svítok)

BRATISLAVA - Vyšvihla sa! Do povedomia širšej verejnosti sa dostala vďaka nevhodným otázkam, ktoré kládla na Majstrovstvách i kvôli vážnemu zraneniu, ktorý sa jej stal počas výkonu svojej práce. No a dnes hlási skvelé novinky...

Barbora Žiačiková začínala na obrazovkách verejnoprávnej televízie ako športová redaktorka. Zviditeľnila sa nevhodnými otázkami počas Majstrovstiev sveta, ale i tým,že ju počas výkonu jej práce trafil na štadióne puk rovno do oka.

Funkcii športovej redaktorky však musela dať v apríli tohto roka po dlhom čase zbohom. „Nie, nie je to 1. apríl alebo šibačkový žart, ale od dnes už nie som športová redaktorka RTVS, ale redaktorka domáceho spravodajstva RTVS. Úprimnosť a priamosť su jedny z mojich dominantných vlastností a nebudem klamať a hrať sa na hrdinku, to, čo sa stalo, mi zlomilo srdce. Nemyslím si, že som nadbytočná a nepotrebná, za akú som bola označená,“ vyjadrila sa pred dvomi mesiacmi.

V spravodajtve sa nakoniec našla, práca ju veľmi baví a teraz prichádza s ďalšou novinkou vo svojom živote. „Ubehli len dva mesiace a už mám ďalšiu novinku. A mám z nej ohromnú radosť. Od júna sa vám, popri (prioritnej) práci redaktorky spravodajstva, budem hlásiť aj ako moderátorka spravodajstva,“ pochválila sa Žiačiková. „Vidíme sa na :24,“ dodala na záver.

LUKRATÍVNA ponuka pre známu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram B.Z.)

Viac o téme: RTVSBarbora Žiačiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu