Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

9. kolo Let’s Dance: Loj skončil v KRVI a… TOTO sú FINALISTI!

Prvými finalistami sa stali Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová. Druhým postupujúcim párom sa boli Juraj Loj a Natália Horváthová. Do rozstrelu s cha-chou sa teda dostali Anna Jakab Rakovská a Jaroslav Ihring a Petra Dubayová s Matyášom Adamcom. Na parket sa obe dvojice postavili spoločne a o ich osude potom rozhodla porota. 

9. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (78)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Oba páry ste sa maximálne vyšvihli. Fakt bolo vidno tú obrovskú snahu získať naše hlasy... Peťka mala trošku rýchlejšie nohy, Anička zasa mala krajšie a rytmickejšie ruky. Obidve ste sa zlepšili," pochválila herečky pani D. „Ktorýkoľvek z vás vypadne, je to najkrajšie vypadnutie, aké môže byť. Lebo ste nám priniesli toľko radosti z pohľadu na vás, že si to nevete ani predstaviť," dojal sa aj Ján Ďurovčík. 

Po vrúcných slovách napokon prišlo na záverečný ortieľ. So šou Let's Dance sa tesne pred bránami finále museli rozlúčiť Petra Dubayová a Matyáš Adamec. „Budem sa tešiť na finále, budem tu a užijem si to. Tento moment je absolútne vtedy, kedy mal byť a možno som vlastne ešte ďalej ako som si vedeľa kedykoľvek predstaviť. Chcela by som poďakovať všetkým ľuďom, ktorí nám posielali hlasy a prejavovali podporu. Potom tým, ktorí zavolali a umožnili, že som tu vôbec mohla byť. Poďakovať mojim blízkym, rodine, priateľovi Vladkovi. A človeku, ktorý teraz pri mne stojí najbližšie. Ďakujem ti, Maty," vyznala sa herečka. 

Petra Dubayová a Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (78)
Petra Dubayová a Matyáš Adamec  (Zdroj: psc)

 

Viac o téme: SemifináleLet's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu