Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zuzanu Fialovú totálne ROZVÁŠNIL Jablonský: Navrhla mu tykanie a potom... VIDEO Horúci BOZK na pery!

Jakub Jablonský a Zuzana Fialová Zobraziť galériu (2)
Jakub Jablonský a Zuzana Fialová (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - 7. kolo Let's Dance bolo skutočne výživné. Ako to už býva, núdza nebola excelentné vystúpenia, vtipné články, no ani mimoriadne emotívne momenty, A atmosféra nedeľného večera strhla aj herečku Zuzanu Fialovú, ktorá zasadla do kresla špeciálneho porotcu...

Zuzana Fialová má v tanečnej šou celkom slušnú históriu. V roku 2006 sa stala vôbec prvou kráľovnou tanečného parketu, neskôr si vyskúšala moderovanie a potom bola stálou členkou poroty. Tentokrát sa do bratislavskej Incheby vrátila opäť, avšak iba na jeden večer. A poriadne si ho užila! 

Galéria: 7. kolo Let's Dance

Zuzanu najviac dostalo živelné tango, ktoré predviedli Jakub Jablonský a jeho tanečná partnerka Eliška Lenčešová. Herečku toto číslo dostalo natoľko, že svojmu mladému kolegovi navrhla, aby jej tykal. Kedysi totiž bola jeho pedagogičkou na VŠMU. 

„My sme si onikali na vysokej škole. Akože zatancoval si to tak, že ti dovolím navrhnúť tykanie. Myslím, že to spravíme v najbližšej prestávke. Alebo... Poď sem," vyhlásila Fialová, vystrelila spoza moderátorského pultíka a vyšla Jakubovi v ústrety. No a potom... Jeden bozk na líce, druhý taktiež a ten ďalší...Tak ten bol, že FÚÚÚ!  Viac uvidíte v našom videu nižšie! 

Zuzanu Fialovú totálne ROZVÁŠNIL Jablonský: Navrhla mu tykanie a potom... Horúci BOZK na pery! (Zdroj: TV Markíza)

 

 

Viac o téme: Zuzana FialováJakub Jablonský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu