Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

FOTO z koberca Let's Dance: ODVÁŽNE rozparky Wisterovej a tanečnica ako PLAMENIAK!

Takto to vyzeralo na fialovom koberci Let´s Dance Zobraziť galériu (3)
Takto to vyzeralo na fialovom koberci Let´s Dance (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Za nami je už 8. kolo Let's Dance a začína to byť pomaly, ale isto, napínavé. Aj včera večer prišli do Incheby podporiť svojich favoritov známe tváre, ktoré sa patrične na udalosť vyfintili. Takto to vyzeralo na fialovom koberci!

Speváčka Mamba Dasha, stylistka Mirka Dobiš, spevák Peter Cmorik s manželkou či herci z Dunaja - aj títo známi ľudia si prišli vychutnať tanečnú atmosféru 8. kola Let's Dance. Tento večer bol opäť plný skvelej atmosféry, excelentných čísel či dojemných chvíľ.

Galéria: 8. kolo Let´s Dance

Pozvanie prijala aj moderátorka Vera Wisterová, ktorá prišla do spoločnosti v naozaj zaujímavej čiernej róbe. Našuchorený vrch šiat dodával celkovému looku poriadny šmrnc. A nielen ten! Ryšavka bola odvážna a šaty mali poriadne vysoké rozparky.

Vera Wisterová
Zobraziť galériu (3)
Vera Wisterová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Samozrejme nechýbala ani tanečnica Natália Glosíková. Tá vypadla spolu s Jankom Tribulom v siedmom kole. Na fialový koberec zavítala po boku svojej životnej lásky Jakuba. A rovnako ako Vera, aj Natália zvolila obdivuhodné šaty, ktoré svojím "tvarom" a farbou pripomínali plameniaka. Viac fotiek z fialového koberca nájdete v našej galérii vyššie.

Natália Glosíková
Zobraziť galériu (3)
Natália Glosíková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu