Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známa Slovenka prehovorila o INTÍMNEJ téme: Po pôrode mala DEPRESIE... Opísala obrovský STRACH!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

BRATISLAVA - O téme popôrodných depresií sa ešte pár rokov dozadu takmer nehovorilo. Hoci si týmto peklom prešlo mnoho žien, väčšina z nich sa za svoje pocity hanbila. Našťastie, doba pokročila a o tejto problematike sa začalo otvorene diskutovať čoraz viac. A teraz svoje skúsenosti opísala aj Vanessa Gáborová - finalistka Miss Slovensko 2023.

Plač, úzkosti a obrovský strach. Toto všetko prežíva väčšina žien, ktoré si prechádzajú popôrodnými depresiami. A výnimkou nie je ani pôvabná Vanessa. Mamička sa z nej stala začiatkom tohto februára. Na svet priviedla rozkočnú dcérku, ktorá dostala meno Zaira. Obrovskú radosť ale zakrátko naštrbili pocity, ktoré neboli veľmi pozitívne. Práve naopak. 

O tom, čo prežívala, finalistka Miss prehovorila na sociálnej sieti Instagram. Keď sa jedna z jej sledovateliek spýtala, aké boli prvé týždne s maličkou, tmavovláska prekvapila svojou absolútnou úprimnosťou. Priznala, že to rozhodne nebola prechádzka ružovou záhradou. 

Vanessa Gáborová
Zobraziť galériu (2)
Vanessa Gáborová  (Zdroj: Vlado Anjel)

„Prvé týždne boli veľmi náročné, nakoľko som mala popôrodnú depresiu. Veľmi veľa som doma plakala a mala úzkosti, či to s ňou zvládnem, že môj život už nebude ako predtým. Cítila som obrovský strach," opísala svoje pocity Vanessa, ktorá našla najväčšiu oporu vo svojom milovanom Viliamovi, ktorý je otcom ich dcérky. 

„Vtedy - ako vždy - bol pri mne manžel, ktorý mi doma pomáhal a psychicky ma veľmi podržal. Po pár týždňoch to prešlo a začalo najkrajšie obdobie môjho života," uzavrela známa kráska, ktorá si teraz konečne plnými dúškami vychutnáva najkrajší titul, aký v živote žena môže získať - "mama". 

Viac o téme: Vanessa GáborováPopôrodné depresie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu