Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kramár čelí DRSNEJ kritike: NECHUTNÉ komentáre k jeho otcovstvu… Toto vážne?!

Herec Maroš Kramár Zobraziť galériu (2)
Herec Maroš Kramár (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok popoludní Slovensko prekvapila nečakaná správa. Prasklo dlho strážené tajomstvo Maroša Kramára (64). Jeho o 26-rokov mladšia partnerka Ina nosila v brušku 9 mesiacov ich spoločnú dcérku, ktorú priviedla na svet vo štvrtok dopoludnia. Maličká dostala krásne meno Rija, ktoré v preklade znamená "nádej". No a teraz... Toto snáď nie!

„Je to zázrak prírody. Opäť sa stal. V mojom živote už štvrtý raz. Je to krásna vec. Je to súkromná vec. Veľmi sa tešíme. Aj moje deti sa tešia. Moja dcéra dostala meno Rija. Znamená to nádej. Pretože nádej umiera posledná,“ povedal novopečený otecko pre cas.sk, ktorý prišiel ako prvý s informáciou, že sa z herca stal štvornásobný otec. 

Galéria: Galéria Maroš Kramár

Čerství rodičia malého dievčatka teraz prežívajú jedno z najkrajších období v živote. Bohužiaľ, stále sa medzi nami nájdu neprajníci, ktorí to dali hercovi v komentároch poriadne "vyžrať". Ako to už býva, k jeho súkromiu sa vyjadrili mnohí ľudia, ktorí si neodpustili štipľavé komentáre a v diskusiách riešili Kramárov vek. 

 „V jeho veku si treba užívať vnúčata. Za mňa ako chlapa je to nezodpovedné voči tomu narodenému dieťaťu,môže sa stať ,že keď bude potrebovať najviac otca tak tu už nebude," myslí si Jaroslav. „Dosť smutné, ale zároveň aj pekné, že je ešte plodný," rypla si zasa pani Helena. „Nie je problém urobiť deti aj v 80-ke, len je problém ich vychovať a dožiť sa aj vnúčat, ale to títo akože šťastlivci ťažko. Len sa vystatovať, že sa im ešte postaví," znie ďalší z mnohých doslova až nechutných komentárov, ktoré sa k takejto radostnej udalosti skutočne nehodia. 

Naštastie sa medzi diskutujúcimi našlo aj veľké množstvo príčetných ľudí, ktorí si uvedomujú, že do súkromného života iných sa nemajú čo starať a to, kedy si človek "zaobstará" dieťatko je čisto jeho osobná vec. „Ži a nechaj žiť. Je to jeho život a nie je prvý ani posledný," či „Čo je na tom, že má dieťa aj v staršom veku. Veď mu ho nikto živiť nebude. Nech sú len zdraví bábätko, maminka aj Maroš, aby si dcérku čo najdlhšie užije. Prajme mu," odkazujú hercovi a jeho rodinke fanúšikovia, ktorí si uvedomujú, že nemajú právo nikoho súdiť a namiesto nemiestnych poznámok radšej Marošovi Kramárovi vyjadrili podporu a poslali srdečné gratulácie. 

Maroš Kramár
Zobraziť galériu (2)
Maroš Kramár  (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Maroš KramárDcéraRija
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu