Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

51-ročný víťaz VyVolených: ROZCHOD s frajerom z väzenia!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Určite si pamätáte Erika Hilára Lakatošovie, ktorý v roku 2006 vyhral druhú sériu VyVolených. Odvtedy uplynulo neuveriteľných 18 rokov, no a za ten čas toho stihol zažiť skutočne mnoho. Napríklad taký pobyt vo väzení, kde si dokonca našiel partnera...

„Po VyVolených som si prešiel svojím. Skončil som vo väzbe, šiel som tam za to, že som neodviedol dane z VyVolených. Odsedel som si 47 mesiacov v kuse. Prešiel som si od narkotík po väzenie," vyjadril sa ešte pred tromi rokmi, keď účinkoval v šou Bez servítky. No a presne v tejto relácii sa objavil i tento týždeň. 

Galéria: Erik Hilár Lakatošovie

Erik, ktorý bol kedysi dokonca transexuál a bral ženské hormóny, teraz priznal, že v súkromí si prešiel veľkým sklamaním. S partnerom, s ktorým sa spoznali za mrežami, sa rozišli. „Mám teraz také rozbité srdiečko.  Rozišiel som sa s priateľom. Spoznali sme sa vo väzení. Schudol som 11 kíl, veľmi som sa trápil. Stále to bolí, ale už nie tak ako predtým.... Jáj, už neverím, že sa ešte niekedy zamilujem. Ale zase, čo budem sám na starobu? Čo som sprostý?” vyjadril sa pred kamerami niekdajší kráľ Vyvolených, ktorý je tak opäť single. 

51-ročný víťaz VyVolených: ROZCHOD
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Erik Hilár Lakatošovie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu