Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Kramár je štvornásobným otcom: TOTO je dôvod, prečo to tajil a... Ako zareagovali jeho deti?

Maroš Kramár Zobraziť galériu (3)
Maroš Kramár (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Len včera médiá obletela informácia o tom, že z Maroša Kramára (64) sa stal štvornásobný otec. Jeho o 26 rokov mladšia priateľka Ina, s ktorou tvorí pár približne 5 rokov, mu na svet priviedla dcérku, ktorá dostala meno Rija. A teraz o tomto malom zázraku konečne prehovoril!

Maroš Kramár si po dlhých rokoch zopakuje rolu čerstvého otecka. Denník Nový čas včera informoval o tom, že herec sa teší z radostnej správy a k jeho trom deťom - Tamare, Timurovi a Markovi - pribudol ďalší súrodenec. A trojica ratolestí sa vraj z najmladšej sestričky nesmierne teší. „Je to zázrak prírody. Opäť sa stal. V mojom živote už štvrtý raz. Je to krásna vec. Je to súkromná vec. Veľmi sa tešíme. Aj moje deti sa tešia. Moja dcéra dostala meno Rija. Znamená to nádej. Pretože nádej umiera posledná,“ povedal novopečený otecko pre cas.sk

Kramár je štvornásobným otcom:
Zobraziť galériu (3)

Spomínanému denníku prezradil aj dôvod, prečo tehotenstvo svojej partnerky celý čas tajil a verejnosť absolútne netušila, že bude mať ďalšie dieťa. „Nechcel som si na tomto stavať popularitu... Ale keď už ma niekto takto praskol... Sme šťastní,“ vysvetlil herec, ktorého princezná sa narodila ešte vo štvrtok doobeda. Maroš Kramár však rodičovské skúsenosti z minulosti oprašovať nemusí. Minulý rok im do rodiny pribudla malá Noelani, ktorej otcom je hercov syn Timur. Svoju prax a skúsenosti s prebaľovaním či kŕmením teda opäť využije.

Galéria: Galéria Maroš Kramár

Viac o téme: Maroš KramárDcéraRija
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu