Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Smutná správa z Česka: ZOMREL spevák († 53) z Maxim Turbulenc!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Slovensko aj Česko sa zobudili do mimoriadne smutného dňa. Do neba odišiel spevák z Maxim Turbulenc - Daniel Vali († 53)

Správu o nečakanom úmrtí známeho hudobníka ako prvý priniesol portál cnn.iprima.cz.  Valiho skon potvrdil aj kolega Tomáš Bača, ktorý s ním pôsobil v kapele.  „Ešte včera sme spolu hovorili, bol v úplnej pohode, plný elánu. Je to strašné. Vôbec nemôžem uveriť tomu, čo sa stalo", povedal šokovaný umelec. 

Smutná správa z Česka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Zosnulý spevák mal zomrieť počas spoločnej večere s priateľmi, nachádzal sa tam aj bubeník z kapely Divikovej Bill. Všetko prebiehalo v poriadku, partia sa zabávala a nič vraj nenasvedčovalo k tomu, že o chvíľku príde k tragédii. Dan mal dobrú náladu a svojich kamarátov bavil vtipmi. Počas toho, ako stál pri bare, vraj začal z ničoho nič "meniť farbu" v tvári a zrazu sa zosunul na zem. Pravdepodobnou príčinou Valiho smrti je vraj infarkt.

Speváka sa pokúsila zachrániť aj privolaná záchranná služba, ktorá približne hodinu bojovala o jeho život. Žiaľ, neúspešne. „Dan bude veľmi chýbať. Bol to úžasný chlapec, super človek. Rád rozdával radosť, vedel skvele baviť ostatných,“ dodal zronený Tomáš Báča. 

Rodine zosnulého speváka aj jeho blízkym, priateľom i kolegom vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Smutná správa z Česka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: ZomrelMaxim TurbulencDaniel Vali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu