Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Premiéra Tady Havel, slyšíte mě?: Richard Müller prišiel so synom… Aha, ako Markus (12) vyrástol!

Markus Müller, Richard Müller Zobraziť galériu (5)
Markus Müller, Richard Müller (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V pondelok večer sa v jednom z bratislavských kín konala slávnostná premiéra dokumentu Tady Havel, slyšíte mě? Novinku o poslednom česko-slovenskom prezidentovi si nenechalo ujsť mnoho známych osobností. Medzi nimi aj spevák Richard Müller (62), ktorého sprevádzali partnerka Vanda (53) a syn Markus (12). Fíha, pozrite, ako vyrástol!

Galéria: Premiéra Tady Havel, slyšíte mě?

Už o dva dni sa do kín dostane unikátny dokument Petra Jančárka Tady Havel, slyšíte mě?, ktorý predstavuje Václava Havla v jeho známych, ale aj verejnosti doposiaľ skrytých polohách. Vychádza pritom z nikdy nepublikovaného materiálu, natočeného v priebehu posledných rokov jeho života. V pondelok večer sa v Bratislave konala slávnostná premiéra.

A novinku si nenechalo ujsť mnoho osobností politického, ale aj šoubiznisového sveta. Za všetkých spomeňme tohtoročného kandidáta na prezidenta Ivana Korčoka, politik František Mikloško, Magda Vášáryová s dcérou Hanou Lasicovou, Noro Meszároš či spevák Richard Müller. Tomu spoločnosť robila partnerka Vanda a ich syn. 

Magda Vášáryová, Hana Lasicová
Zobraziť galériu (5)
Magda Vášáryová, Hana Lasicová  (Zdroj: Ján Zemiar)

No a "malý" Markus už dávno nie je taký malý, ako si ho pamätáme. Z chlapca vyrástol mladý muž, ktorému sa pod nosom začínajú črtať prvé fúzy. Veď napokon v decembri oslávi už 12. narodeniny. A ako sa na syna slovenského rockera patrí, do spoločnosti prišiel v tričku s nápisom The Rolling Stones. Pozrite, ako to rodinke spolu pristane!

Vanda Wolfová, Markus Müller, Richard Müller
Zobraziť galériu (5)
Vanda Wolfová, Markus Müller, Richard Müller  (Zdroj: Ján Zemiar)

Markus Müller, Richard Müller
Zobraziť galériu (5)
Markus Müller, Richard Müller  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Richard MüllerTady Havel slyšíte mě?
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu