Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

TOTO malo ostať DOMA! Bárdy sa rozrečnil, žena sa mu nepoďakuje: Adam, to fakt?

Herec Adam Bardy s manželkou Bibiánou
Herec Adam Bardy s manželkou Bibiánou (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Cesta Adama Bárdyho k herectvu bola celkom iná ako cez hereckú vysokú školu. Na „dosky, ktoré znamenajú svet“, vykročil zo sveta modelingu, a kráča po nich čoraz lepšie a lepšie.

Adam Bárdy získal vstupenku do hereckého sveta v seriáli Pán profesor, pozíciu tohto vstupu upevnil seriálom Druhá šanca a definitívne ju obhájil seriálom Mama na prenájom, v ktorom hviezdi v hlavnej hereckej úlohe. Aj on je však človek z mäsa a kostí, ktorý má svoje slabé chvíle, nevydarené dni, či okamihy plné stresu. Kedy sa najviac v živote zapotil? „Podľa mňa väčšinou prichádzajú pri nejakej skúške, čo mi napadá, sú štátnice, vtedy by som tú košeľu mohol žmýkať“, priznal herec a dodal, na čo si najviac potrpí. „Asi najsilnejší zmysel, ktorý mám a ktorý mám prepojený s myšlienkami, je čuch… to je asi najsilnejšie prepojenie, takže na to, čo cítim, si dávam pozor.“ Preto so sebou v taške nosí aj parfém či deodorant.

Keďže je Adam zaťažený na vône, chceli sme vedieť, či parfémami zásobuje aj manželku alebo si ich kupuje sama. A prišlo priznanie, ktoré by ste zrejme nečakali. Vzápätí aj na ďalšiu otázku - a to by ste nečakali tiež.

TOTO malo ostať DOMA! Bárdy sa rozrečnil, žena sa mu nepoďakuje: Adam, to fakt? (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: VôňaPotenieAdam Bárdy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu