Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

6. kolo Let's Dance: Drexler podľahla PLAČU, TOTO tu ešte nebolo a... Tento pár VYPADOL!

Zobraziť galériu (14)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nedeľný večer na obrazovkách televízie Markíza aj tentokrát patril tanečnej šou Let's Dance. Toto kolo bolo venované legendám, no a tanečné páry si svoje choreografie odtancovali na piesne z dielne slovenských i zahraničných hudobných velikánom. Pozrite sa, ako večer prebiehal.

Do kresla špeciálneho porotcu tentokrát zasadol herec Vladimír Kobielsky. Ten sa stal víťazom tejto šou ešte v roku 2017 a titul kráľa tanečného parketu získal po boku Dominiky Chrapekovej. Tento večer opäť otvorilo spoločné číslo profi tanečníkov, na parkete sa predviedli aj Slovenka Laura  Zmajkovičová a jej taliansky partner Massimo Arcolin, ktorí patria k svetovej tanečnej špičke. 

Galéria: 6. kolo Let's Dance

Prvý súťažný tanec večera predviedla Tina a jej partner Vilda Šír, zatancovali si elegantný slowfox na pieseň I Say a Little Prayer od Arethy Franklin. „Toto sa teda vydarilo! Ja si myslím, že treba veriť na toho Vildu, lebo dobre to robí. Aj to krásne vystaval," vyjadrila svoje nadšenie Tatiana Drexler a súhlasil s ňou i Ján Ďurovčík, podľa ktorého to bol doteraz najlepší tanec, aký sa Tine podaril. Dvojica hneď na úvod získala krásnych 32 bodov. 

Ako druhý pár sa na parket postavili Juraj Loj a Natália Horváthová s vášnivým tancom paso doble. Herec, ktorý predviedol sexi obnaženú hruď, si vďaka svojmu výkonu vyslúžil standing ovation. Na nohy sa postavila aj väčšina poroty. „Konečne! Konečne! To trvalo! Pri prvom kole som ti povedal, že si adept na finále. A potom si sa tak motkal... Toto bol jeden nádherný fantastický výšľap. Okrem asi siedmich sekúnd... To vám potom vysvetlím, ale bol som nadšený," vytešoval sa Ján Ďurovčík. Komplimentami nešetrila ani Adela, ktorá bola nadšená, že Lojovi konečne nenagélovali ofinu. Juraj a Natália si vytancovali takmer plný počet bodov. Do tabuľky sa zapísali s úžasným číslom 39. 

6. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

6. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tretím tancom sa o divácke hlasy uchádzali Martin Novák a Julie Rezková, spoločne si zatancovali rumbu. „Martinko, ja si vôbec neviem predstaviť, aké musí byť ťažké rozpohybovať to telo. Lebo v rumbe človek musí hýbať aj chrbtom. Aj telom. Aj tými rukami. No a k tým rukám je to dlhá cesta," ohodnotila s úsmevom Tatiana Drexler a Vladimír Kobielsky sa následne vyjadril, že rumba je postrachom každého muža. Martin a Julie získali 19 bodov. 

Viac o téme: Let's dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu