Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Judínyovú zradilo zdravie: Smotánku musela vysielať so špeciálnym doplnkom!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (2)
Erika Judínyová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Erika Judínyová je dlhoročnou tvárou markizáckej Smotánky. Jej módne kreácie a životy prominentov si radi vychutnavajú mnohí diváci. Včera však niektorých zaskočil jej nezvyčajný doplnok. Okuliare na očiach nemala len tak!

Erika Judínyová je moderátorkou markizáckej Smotánky už od roku 2005. Spolupodieľa sa na výrobe aj ako dramaturgička a režisérka. Relácia ponúka excelentný prehľad šoubiznisovým svetom. Ukazuje honosné večierky, galavečery či rôzne párty, na ktorých sa bavia známe tváre a celebrity.

Galéria: Erika Judínyová

Diváci sú u Eriky zvyknutí na módne kreácie. No a nie je žiadnym tajomstvom, že rada nosí pred kamerami extravagantné kúsky. Mnohých priaznivcov prekvapilo to, že vo včerajšom vysielaní mala špeciálny doplnok v podobe okuliarov. Nešlo len o štýl! „Smotánka tentokrát pripravená aj so zapálenými očami, preto dnes takto,“ priznala na Instagram, a pre Topky.sk doplnila vysvetlenie: "V posledných dňoch ma boleli oči, nebolo možné to inak natočiť, tak mi Andrej Kusalík k outfitu priniesol aj okuliare, ktoré ma ochránili pred svetlami reflektorov". No a takto vyzerala Erika vo včerajšej Smotánke.

Erika Judínyová so špeciálnym doplnkom
Zobraziť galériu (2)
Erika Judínyová so špeciálnym doplnkom  (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Erika Judínyová a jej módne kreácie

Viac o téme: SmotánkaErika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu