Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

6. kolo Let's Dance: Drexler podľahla PLAČU, TOTO tu ešte nebolo a... Tento pár VYPADOL!

Pred štvrtým tancom Viktor Vincze oznámil niečo, čo tu ešte nebolo. Počas budúcej nedele súťažiaci zatancujú dva tance, ale... Prvýkrát v histórii tejto šou si vymenia tanečných parketov a na parket sa postavia s tanečníkom z inej dvojice! 

Rumbu si zatancovali aj Petra Dubayová a Matyáš Adamec. Pre svoje vystúpenie si vybrali pieseň Nespáľme to krásne v nás od Mekyho Žbirku. „Ja som videl jedno vzťahové vlnobitie... Dôležité je spomenúť, že sa mi páčila jedna figúra ako z Dunaja. Som mal pocit, že si to pretransformovala do toho tanca. Ďakujem," povedal Vladimír Kobielsky. Tatiana Drexlerová však skritizovala Petrine "pokrčené nohy" a uviedla, že šou je už v druhej polovici a choreografia mala byť trochu náročnejšia. „Dajte Peťke nabudúce vyššie štekle. Lebo toto bola taká rumba pre deti do 13 rokov," podotkla Adela Vinczeová. Petra a Matyáš získali 20 bodov. 

Piate číslo v poradí patrilo Anne Jakab Rakovskej a Jaroslavovi Ihringovi. A bolo nesmierne sexi! Postarala sa o to úžasná choreografia a najmä to, že tento pár cha-chu zatancoval v doslova erotických kostýmoch. Krásnu herečku obliekli do latexu a z nežnej brunetky sa zrazu stala absolútne neuveriteľná domina. „Spotená som a strašne to vŕzga... A hlavne mám už asi topánky rozpadnuté," smiala sa dvojnásobná mamička. „Ty si jedna 500-koňová mašina. Jedna disponovaná žena, ktorá to tu všetko zvalcovala," lichotil jej Kobielsky, ktorý sa začal tváriť, že mu práve zavolal Rakovskej manžel - Robo Jakab. „Vraj sa ani nemáš prezliecť a máš prísť takto domov," robil si srandu. Vtípky prišli aj zo strany Adely a Viktora, ktorí naznačili, že latex možno vyskúšajú aj vo svojej domácnosti. A potom... „Ja som nikdy nevedela, ako sa pária dážďovky... A podľa mňa takto to vyzerá nejako. Ale v tom najlepšom zmysle," uzavrela Adela. Anička a Jaroslav si vytancovali 32 bodov. 

6. kolo Let's Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu