Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Hviezda markizáckej Zrady v PLAVKÁCH: Pod šatami skrýva TOTO TELO!

Klára Issová Zobraziť galériu (14)
Klára Issová (Zdroj: Ján Zemiar)

INDIA - Seriál Zrada sa na obrazovkách televízie Markíza teší veľkej obľube u divákov. Jednu z hlavných postáv v nej stvárňuje česká herečka Klára Issová (44), ktorá sa kvôli nemu dokonca musela naučiť hovoriť po slovensky. Aktuálne si tmavovláska užíva dovolenku v Indii. A ukázala aj postavičku v bikinách... Aha, takéto telo skrýva pod šatami!

Seriál Zrada už pomaly vrcholí. Do úplného konca série zostávajú iba posledné dve časti. Už tam sa Klára Issová niekoľkokrát ukázala bez oblečenia. Jej postava si totiž pred kamerami viackrát užila milostné scény - najprv si to rozdala s Milom Kráľom, potom s Richardom Autnerom a napokon vzplanula vášeň medzi ňou a Milanom Ondríkom. 

Aktuálne si herečka užíva voľné chvíle na dovolenke v ďalekej Indii. A svojich sledovateľov na sociálnych sieťach zásobuje zábermi z exotického raja. Typické indické uličky, obrovské trhy s ovocím, miestni či chutné jedlo... To všetko zachytávajú jej fotky. Zverejnila však aj seba v plavkách. A od svojich fanúšikov si vyslúžila slová chvály. „Sluší vám to pani Klára Issová v plavkách,“ zhodujú sa. 

Viac o téme: ZradaKlára Issová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu