Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Klára Issová hrá samú seba, ale jedno je jej cudzie: Ako mohli TOTO herečke vôbec navrhnúť?!

Klára Issová a Kryštof Hádek v seriáli Vytoč môjho agenta
Klára Issová a Kryštof Hádek v seriáli Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Medzinárodnými cenami ovenčený populárny seriál Call my agent má česko-slovenskú verziu! Divákom prináša svet slávy, intríg, nikdy nekončiacej práce a humoru s tímom hereckých agentov a ich náročných klientov.

Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry. Každá epizóda má svoj samostatný uzatvorený príbeh s jednou hereckou hviezdou. Príbeh je fiktívny, ale herecká hviezda v ňom hrá samu seba.

Galéria: Galéria: Seriál Vytoč môjho agenta

Klára Issová sa v prvej časti seriálu pripravuje na hlavnú rolu v americkom projekte. Absolvuje fyzicky náročný tréning vrátane jazdy na koni, čo je oveľa zložitejšie, než sa pôvodne zdalo. Zároveň sa vyrovnáva so svojimi vnútornými neistotami, ktoré sú v rozpore s tým, ako ju ľudia poznajú v médiách. Jej agent a osobný priateľ Jiří, ktorý Kláru roky obdivuje, stojí teraz pred ťažkou úlohou, ako jej šetrne oznámiť, že americká produkcia ju nakoniec odmietla, pretože podľa nich je na hlavnú rolu v seriáli príliš stará. Klára čosi podobné pozná aj z vlastného života: "Páčilo sa mi robiť si zo seba srandu. Možno mám podobné túžby ako postava, čo je logické, každá herečka túži po veľkej úlohe či zahraničnom projekte. A už mnohokrát som bola v poslednom kole, kde sa vyberalo z dvoch herečiek, a nevyšlo to – bol by to celkom zoznam." Keď však prišla téma na výzor a potrebu aplikácie tuku do tváre, to už bola iná "káva". Aká bola Klárina reakcia, si pozrite vo videu a nezabudnite sledovať vo svete populárny seriál Vytoč môjho agenta v stredu o 20.30 na JOJ-ke.

Klára Issová hrá samú seba, ale toto je jej cudzie: Ako mohli TOTO herečke vôbec navrhnúť?

Viac o téme: TV JOJSeriálKlára IssováVytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu