Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Vlasatý Radek zo Survivoru "hviezdil" v americkom Talente: Simon Cowel sa HANBIL aj za neho!

Radek Polomík Zobraziť galériu (3)
Radek Polomík (Zdroj: Youtube)

LOS ANGELES - Radek Polomík (38) aktuálne hviezdi v markizáckej šou Survivor. Do šou sa však zaradil až o deň neskôr ako žolík a doplnil kmeň Titánov. Kedysi sa však snažil presláviť inak. Prihlásil sa do slávnej šou America's Got Talent. Simon Cowel sa hanbil aj za neho!

Radek Polomík nie je pred kamerami žiadnym nováčikom. Hoci Česko a Slovensko ho spoznalo až vďaka reality šou Survivor, kde ako žolík doplnil kmeň Titánov, za veľkou mlákou mali tú česť ho spoznať už v roku 2017. Ryšavý vlasáč sa vtedy prihlásil do americkej verzie nášho Talentu - America's Got Talent. 

Vlasatý Radek zo Survivoru
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube)

Na pódiu sa predstavil rovno pred obávaným Simonom Cowelom, modelkou Heidi Klum, speváčkou zo Spice Girls Mel B a komikom Howiem Mandelom. Predviedol im svoj šialený tanec, ktorý sa talentom nedá nazvať a... Tak to aj dopadlo. Od štvorice porotcov si okamžite vyslúžil krížiky a podľa výrazu tváre sa za neho hanbil aj sám Cowel. 

On sám však bol nadšený, že si dožičil 5 minút slávy v americkej televízii a hoci nepostúpil ďalej (s čím zrejme aj počítal), do zákulisia odchádzal šťastný. Moderátorka Tyra Banks si z neho napokon robila srandu, že šťastnejšieho vyradenho účastníka ešte nevidela. No skrátka úplná bizár!

Viac o téme: SurvivorRadek PolomíkAmerica's Got Talent
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu