Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Odvážna róba hviezdy Love Islandu: Presvitali jej nohavičky aj silikónové BOMBY!

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Sobotný večer sa niesol v slávnostnom duchu. V Prahe sa totiž konal jubilejný 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Pozvánku dostali aj hviezdy z obrazoviek televízie Markíza a Nova - Gabriela Gašpárová a Petr Havránek. A nežnejšia polovica dvojice zaujala hneď pri príchode... Obliekla si totiž skutočne odvážne šaty!

Nasajte atmosféru 10. ročníka prestížneho Česko-Slovenského plesu (Zdroj: Topky.sk/Juraj Dobiš)

Gabriela Gašpárová a Petr Havránek sa do povedomia verejnosti dostali vďaka prvej sérii reality šou Love Island, ktorú v roku 2021 vysielala slovenská Markíza a česká Nova. Projekt sa dvojici síce vyhrať nepodarilo, no našli jeden druhého a získali flek v štábe - v nasledujúcich dvoch sériach sprevádzali zákulisím šou.

Dodnes sa tak pohybujú v šoubiznise a dostali aj pozvánku na sobotný Česko-Slovenský ples. A dvojica zaujala hneď pri príchode do Obecného domu. Krásna Gabriela si totiž na noblesný večer zvolila skutočne odvážnu róbu v nude odtieňoch. Šaty boli ušité s ľahkej jemne priesvitnej látky, a tak pánom veľa priestoru na predstavivosť nenechala. 

Galéria: Príchody na Česko-Slovenský ples 2024

Spod šiat, ktoré jemne obopínali Gašpárovej krivky, totiž presvitali jej nohavičky a... Nebyť "vypchávok" v oblasti dekoltu, boli by vidieť aj jej silikónové bomby. Všité "košíky" v korzete totiž tiež viditeľne presvitali. Čo však malo zostať zakryté aj zostalo a brunetka počas večera len trochu poprovokovala. Pozrite, ako vyzerala! 

Odvážna róba hviezdy Love
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Love IslandGabriela GašpárováČesko-Slovenský ples 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu