Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Top ÚLETY z plesu: Špongia do sprchy, prsia na úteku a… Zabudla si dať dole nátačky?!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Topky.sk/Profimedia)

PRAHA - Uplynulý víkend sa niesol v znamení noblesy - v Obednom dome v Prahe sa totiž konal jubilejný 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Podujatie bolo, už tradične, prehliadkou krásnych rób a dokonalých stylingov... No našli sa aj také, ktoré doslova vyčnievali z radu. Toto sú top úlety večera!

Nasajte atmosféru 10. ročníka prestížneho Česko-Slovenského plesu (Zdroj: Topky.sk/Juraj Dobiš)

Keď sa povie ples, väčšina žien si automaticky predstaví krásne princeznovské šaty, vyčesaný drdol a jemnú eleganciu. Módny vkus má však každý iný a zatiaľ čo niekto má rád striedmosť, iný si zakladá na extravagancii či provokácii. Aj na Česko-Slovenskom plese boli dámy, ktoré vyčnievali z radu a pútali na seba pozornosť jedinečným vzhľadom.

Galéria: Príchody na Česko-Slovenský ples 2024

Česká módna návrhárka Debbie Brown sa vyhla hlasickej plesovej róbe a namiesto bohatej sukne, mala objemné celé šaty. Nude nariadený kúsok okamžite na seba strhol pozornosť všetkých prítomných a krásna dáma bola v spoločnosti doslova neprehliadnuteľná... Pripomínala však trochu hubku na sprchovanie.

Debbie Brown
Zobraziť galériu (7)
Debbie Brown  (Zdroj: Profimedia/internet)

Pohľady všetkých sa upriamovali aj na českú influencerku Dominiku Myslivcovú. Oblečené mala sexi červené šaty "na jedno rameno". Práve tento tvar dekoltu ju však trochu potrápil. Dva pruhy látky, ktoré vychádzali zo sukne, jej prekrývali prsia a tvorili mašľu na ľavom ramene - zboku jej však takmer vypadol prsník. Našťastie všetko zostalo na svojom mieste a k žiadnemu odhaleniu počas večera nedošlo.

Česká influencerka Dominika Myslivcová
Zobraziť galériu (7)
Česká influencerka Dominika Myslivcová  (Zdroj: Profimedia)

Český herec Jiří Hána od rozchodu s Radkou Fišarovou, ku ktorému došlo ešte v roku 2019, v spoločnosti so žiadnou novou ženou nebol. Na Česko-Slovenskom plese tak mala jeho krásna priateľka premiéru. A vidno, že vo vymetaní spoločenských podujatí je ešte "nováčik" - jej voľba šiat totiž nebola na túto príležitosť najvhodnejšia. Zelený kúsok nespĺňal dress code "black tie". 

Herec Jiří Hána s priateľkou
Zobraziť galériu (7)
Herec Jiří Hána s priateľkou  (Zdroj: Profimedia)

Vzhľadom zaujala aj iná dáma z radov hostí, ktorá síce nebola verejne známa, no rozhodne patrila k najvýraznejším osobnostiam večera. Pohľady prítomných pútal jej extravagantný účes, ktorý pôsobil, akoby si z vlasov zabudla zložiť nátačky. Ak by sa volil najzaujímavejší účes večera, určite by obsadila prvé miesto. 

Jedna z prítomných dám predviedla skutočne zaujímavý účes.
Zobraziť galériu (7)
Jedna z prítomných dám predviedla skutočne zaujímavý účes.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Dominika MyslivcováČesko-Slovenský ples 2024Debbie BrownJiří Hána
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu