Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verešovej FAUX PAS, Slováček s neznámou kráskou a... Dejdar so slovenskou frajerkou!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Ramon Leško)

PRAHA - V sobotu večer sa v Obecnom dome v Prahe konal jubilejný 10. ročník Česko-Slovenského plesu. A zúčastnili sa ho všetky najzvučnejšie mená aj zo sveta šoubiznisu. Ani tento rok nemohla chýbať napríklad Andrea Verešová (43), ktorej sa podarilo vyrobiť malé faux-pas, Felixa Slováčka (80) sprevádzala neznáma kráska a Matěja Dejdara (25) slovenská frajerka!

Sobotný večer sa niesol v slávnostnom duchu. V obecnom dome v Prahe sa totiž konal 10. ročník Česko-Slovenského plesu. Večerom sprevádzala Vica Kerekes s českým kolegom Petrom Vondráčkom a podujatie sa nieslo v znamení pripomienky 20. výročia vstupu oboch krajín do Európskej únie, ako aj 25 rokov členstva v NATO pre Česko a 20 rokov pre Slovensko. 

Galéria: Príchody na Česko-Slovenský ples 2024

Podobne ako predchádzajúce ročníky, aj tento bol prehliadkou krásnych rób. Nádherné šaty predviedla aj Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová. Oblečený mala zelený kúsok, ktorý doplnila striebornou kabelkou. V istom momente sa jej však nechtiac podarilo vyrobiť úsmevné faux pas. Priamo pred fotografmi jej totiž kabelka spadla na zem. Kráska však situáciu zvládla s gráciou, doplnok zdvihla zo zeme a opäť naplno žiarila. 

Andrea Verešová si nechtiac vyrobila faux pas.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová si nechtiac vyrobila faux pas.  (Zdroj: Ramon Leško)

Český hudobník Felix Slováček v posledných rokoch zapĺňal stránky českých médií svojimi vzťahmi s manželkou Dádou Patrasovou a milenkou Luciou Gelemovou. S druhou menovanou u sa v roku 2021 definitívne rozišiel a odvtedy sa o novej "bokovke" v živote známeho saxofonistu nevie. Aktuálne sa však v spoločnosti opäť neobjavil po boku manželky, ale neznámej ženy. 

Felix Slováček
Zobraziť galériu (6)
Felix Slováček  (Zdroj: Ramon Leško)

V spoločnosti sa objavil aj herec Martin Dejdar, ktorému spoločnosť robila nielen manželka Daniela, ale aj 25-ročný syn Matěj. O tom slovenské médiá v roku 2019 písali v súvislosti s jeho vzťahom so slovenskou misskou Sofiou Sekelovou. Ich vzťah je dnes už minulosťou, no mladý Čech má zjavne na Slovenky slabosť... Aktuálne totiž randí s mladučkou Sárou, s ktorou sa zoznámil pred rokom v Jasnej.

Zľava: Herec Jiří Hána s partnerkou, Matěj Dejdar so slovenskou priateľkou Sárou a herec Martin Dejdar s manželkou Danielou
Zobraziť galériu (6)
Zľava: Herec Jiří Hána s partnerkou, Matěj Dejdar so slovenskou priateľkou Sárou a herec Martin Dejdar s manželkou Danielou  (Zdroj: Ramon Leško)

Príchody na Československý ples: Aha, aká parádna prišla známa slovenská herečka (Zdroj: Juraj Dobiš/NL)

Viac o téme: Andrea VerešováFelix SlováčekMatěj DejdarČesko-Slovenský ples 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu