Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ani tejto dvojici to nevydržalo: Expresný ROZCHOD ďalšieho páru z Markízy!

Zobraziť galériu (5)

BRATISLAVA - Len vo štvrtok sa prevalilo, že párik z Love Islandu Venis Dao a Adam Sedro sa rozišli. A uplynuli len 4 dni a... Ďalšia finálová dvojica z ostrova lásky hlási po troch mesiacoch rozchod!

Len pred štyrmi dňami sa na verejnosť dostala informácia, že párik z Love Islandu Venis Dao a Adam Sedro viac netvoria pár. Ako sa ukázalo, dôvodom bol fakt, že zatiaľ čo fešák zo Slovenska už plánoval deti, krásna Češka sa na zakladanie rodiny ešte necítila. 

No a neuplynul ešte ani týždeň a rozchod hlási ďalší finálový pár posledného ročníka Love Islandu - Ráchel Karnížová a Claude Lhotecký. „Ahoj, chceli by sme vám oznámiť, že síce o pár mesiacov neskôr, ale náš osobný Love Island tiež končí. Napriek tomu, ako veľmi sme si rozumeli, nehádali sa a bolo nám spolu dobre, tak máme v niektorých zásadných veciach rozdielne názory a každý asi aj trochu iný životný smer,“ vysvetlil Claude. 

„Poznali sme sa v reality šou, ale aj tak to bolo z oboch strán všetko reálne a úprimné. Obaja sme sa k sebe správali veľmi pekne a aj napriek tomu, že sme sa mali tak radi a stále máme, rozhodli sme sa to ukončiť. Veľmi si vážime vašej podpory, ktorú ste nám dávali či už na ostrove alebo po jeho skončení. Ste skvelí,“ dodal Lhotecký. A podľa reakcií sledovateľov, s takýmto scenárom rátali mnohí z nich. 

Viac o téme: Ráchel KarnižováClaude Lhotecký
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu