Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Marcela a Tomáš opäť SPOLU: Na plese ukázala ZADOK... Tvoria znova PÁR?!

Marcela Dolniaková a Tomáš Tarr Zobraziť galériu (5)
Marcela Dolniaková a Tomáš Tarr (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je to už takmer 5 mesiacov, odkedy Marcela Dolniaková a Tomáš Tarr oznámili, že sa rozišli. Dvojica, ktorá sa dala dokopy vďaka šou Ruža pre nevestu mala síce krátky, no mimoriadne intenzívny vzťah. Televízny ženích sa potom na čas presunul do zahraničia, no aktuálne je doma na Slovensku. A voľný čas si užíva práve s Marcelou!

„Ahojte, priatelia. Nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojim spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou, až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme," vyjadrila sa ešte v septembri Marcela, no a hoci dôvod krachu vzťahu ozrejmovať nechcela, uviedla, že s Tomášom sa vzájomne rešpektujú a vždy tu budú jeden pre druhého.

Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Po rozchode sa ich fanúšikovia častokrát zaujímali, či sú ešte v kontakte. A obaja potvrdili, že vzťahy medzi nimi úplne neochladli a majú si čo povedať - teda, aspoň v priateľskej rovine. Aktuálne sa ale spolu objavili na plese a podľa zverejnených záberov to vyzeralo tak, že medzi nimi opäť lietajú iskry. 

Špekuláciie však zo stola zmietla samotná Marcela, ktorý k zverejnenému videu napísala, že pár netvoria. „Nie sme spolu, ale dnešný ples je náš," napísala k videu, kde sa s Tomášom držia za ruky ako zaľúbenci a on ju na parkete vykrúca. Televízny ženích sa na svoju ex díval, akoby pre neho nikto iný neexistoval. No a nečudo. Potetovaná tmavovláska bola skutočne prekrásna a navyše... Priesvitná róba odhaľovala celý jej sexi zadok. Aha, ako vyzerali! 

Marcela a Tomáš opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Marcela a Tomáš opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Marcela a Tomáš opäť
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.D.)

Viac o téme: Tomáš TarrMarcela Dolniaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu