Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bizarný KONFLIKT slávnej blondínky s KURIÉROM: Nedala mu sprepitné, nechcel odísť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

SYDNEY - Jacqueline Ellen Last (48) na Slovensku veľmi známa nie je, no v Austrálii ju pod prezývkou Jackie O pozná azda každý. A ako moderátorka a DJ-ka má aj obrovské množstvo fanúšikov. Aktuálne však o jedného zrejme prišla... Dostala sa totiž do bizarného konfliktu s kuriérom. Nedala mu sprepitné, nechcel preto opustiť jej dom!

Jacqueline Ellen Last alias Jackie O začínala v roku 1993 ako rádiová spíkerka. Odvtedy sa však z rozhlasu prepracovala aj na televízne obrazovky. V roku 2005 moderovala reality šou Australian Princess, neskôr sprevádzala viacerými sériami Big Brother Australia... A v roku 2019 účinkovala aj v šou The Masked Singer Australia, ktorá je u nás známa ako Zlatá maska. 

Austrálčanka si za roky svojej kariéry vybudovala obrovskú základňu fanúšikov... No v týchto dňoch zrejme o jedného z nich prišla. Paparazzi totiž zachytili jej konflikt s vodičom z donášky jedla. Ten slávnej blondínke doniesol obed a očakával, že za svoje služby dostane akési všimné. No nestalo sa tak. Kuriér preto odmietol opustiť jej pozemok v Clovelly v Sydney, kým svoje sprepitné nedostane. 

Jackie sa preto rozhodla situáciu riešiť radikálne a nespokojného muža zo svojho domu okamžite vyhodila. Veď pozrite foto!

Bizarný KONFLIKT slávnej blondínky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jackie O
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu