Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Cibulková PREKVAPUJE: Jej váha ide rapídne dole… Aha, koľko už SCHUDLA!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Do nového roka sa Dominika Cibulková (34) rozhodla vstúpiť s veľkým sebazaprením a odhodlaním zhodiť kilá navyše. Zdá sa, že jej to vychádza a ručička na váhe rapídne klesá. To už toľko dala dole?!

Všetci to veľmi dobre poznáme - novoročné predsavzatia. No v prípade bývalej tenistky Dominiky Cibulkovej sa sen o dokonalej postave začal rysovať už koncom minulého roka. A zdá sa, že sa jej v tom darí!

Galéria: Dominika Cibulková

Celý život sa venovala športu, a tak jej sebadisciplína a sebazaprenie nie sú ani zďaleka cudzie. Dvojnásobná mamička sa opäť po istom čase rozhodla zatočiť s kilami a dať sa do formy. Jej cieľom je dostať sa na váhu, akú mala kedysi počas kariéry úspešnej tenistky. Najskôr začala s úpravou stravy, a to pod vedením výživovej poradkyne Zuzany Liškovej. 

Najnovšie sa jej však ujal aj známy tréner Maroš Molnár, ktorého verejnosť registruje najmä z markizáckych Extrémnych premien. Do novoročnej nakopávačky sa pridala aj Dominika. A tá svoju životnú zmenu aktuálne zvádza zatiaľ veľmi úspešne. Jej váha ide rapídne dole, čo nedávno ukázala aj na sociálnej sieti Instagram. Priznala, že po 10 týždňoch sa zbavila 10 kilogramov. To je naozaj úctyhodné číslo!

Dominika Cibulková a Maroš Molnár
Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková a Maroš Molnár  (Zdroj: Instagram D.C./ M.M.)

Mamička to vo svojom príbehu aj presne rozpísala a pochválila sa doterajšími výsledkami. „Mínus 10 kíl čistej hmotnosti, mínus 8,2 kíl čistého tuku, iba 600 gramov dole na svaloch,“ skonštatovala nadšene Dominika a ďalej pokračovala. „To znamená v priemere 800 gramov čistého tuku týždenne dole. Takto vyzerá zdravé chudnutie, kamoši. A na záver malá rada odo mňa, všetko sa dá keď sa chce a človek má dve veci: správne nastavený kalorický príjem a sebadisciplínu,“ dodala.

Cibulková PREKVAPUJE: Jej váha
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Cibulková PREKVAPUJE: Jej váha
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

Dominika tak neprestáva prekvapovať a môže byť jasným príkladom toho, že všetko sa dá, keď sa chce. Tak čo, inšpirovala aj vás k lepšej zmene?

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu