Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cibulková na svojej dcérke NEŠETRÍ: Luxusná miska s lyžičkou za NEHORÁZNU sumu!

Dominika Cibulková s dcérkou Ninkou Zobraziť galériu (11)
Dominika Cibulková s dcérkou Ninkou (Zdroj: Instagram D.C.)

BRATISLAVA - Dvojnásobná mamička Dominika Cibulková dopraje luxus nie len sebe, ale aj svojim deťom. Bývalá tenisová hviezda svojej dcérke objednala jedálensky set z dielne luxusnej módnej značky. Svojej malej dcérke na stolovanie objednala priam nehorázne drahý servis na jedenie. Vážne toľko vysolila len za misku a lyžičku?

Okrem toho, že Dominika Cibulková bola jednou z našich najväčších tenisových hviezd, je bezpochyby známa aj tým, že si rada dožičí luxusné a drahé kúsky. A bez mihnutia oka je za ne ochotná utratiť tisíce. Dvojnásobná mamička nešetrí ani na svojich deťoch. Minulý rok v marci k malému Jakubkovi pribudla do rodiny dcérka Ninka. A veru, má sa ako skutočná princezná.

Dominika Cibulková s dcérkou Ninkou
Zobraziť galériu (11)
Dominika Cibulková s dcérkou Ninkou  (Zdroj: Instagram D.C.)

Pred pár dňami sa Dominika na sociálnej sieti Instagram pochválila, že pre svoje dievčatko opätovne zadovážila porcelánovú jedálenskú súpravu od známeho francúzskeho módneho domu Dior. „Myslíte, že keď pred pár dňami pán manžel rozbil túto misku, tak sa potešil?," začala otázkou pre svojich fanúšikov a následne sa pochválila tým, že...

Cibulková na svojej dcérke
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

„Zachovala som kľud a bez nejakej výtky a kriku som objednala novú,“ poznamenala Dominika, ktorá sa rozhodla utratiť peniaze za ten istý set znovu. V redakcii sme zisťovali, v akej cenovej hladine sa pohybuje táto detská súprava a zistili sme, že jej dcérka si dopraje jedlo zo súpravy za takmer 500 eur. 

Vo svojom príbehu ukázala tento detský zdobený set, ktorý obsahuje jednu misku a lyžičku. Mamička sa bezpochyby podľa jej reakcie z tohto kúsku naozaj vytešuje. Len ktovie, či to tak oceňuje aj malá Ninka.

Cibulková na svojej dcérke
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram D.C.)

 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu