Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

KAUZA, aká u nás nemá obdoby: So známym Čechom sa ROZIŠIEL partner… NEVERA so ženou?!

Zobraziť galériu (3)

PRAHA - Susedným Českom otriasa rozchod, aký tu ešte nebol. Matěj Stropnický (40) - herec a syn politika Martina Stropnického - tvoril 6,5 roka pár s Danielom Krejčíkom (29). Dvojica si užívala doslova rozprávkový život - zabývali sa na chátrajúcom zámku Osečanoch, za ktorý vysolili 12-miliónov korún. No a teraz... Rozprávke je koniec!

Medzi Matějom a Danom to začalo iskriť v roku 2017, keď sa prvý menovaný otvorene prihlásil k homosexuálnej orientácii. Pár sa dal dokopy, no a odvtedy to medzi nimi vyzeralo na mimoriadne harmonický pár. Spoločne dokonca zainvestovali do chátrajúceho zámku, ktorý kúpili za 12-miliónov a spoločnými silami (a taktiež aj investíciami) ho začali pomaly rekonštruovať. 

Lenže, zazvonil zvonec a rozprávke je koniec. České médiá informovali, že pár išiel definitívne od seba. Za ich rozchodom má byť nevera zo strany 40-ročného herca. Ba čo viac, svojho partnera mal podviesť so ženou. Dan si už údajne pobalil kufre a zo zámku sa odsťahoval. 

KAUZA, aká u nás
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

„Bolo to so ženou a Dan sa o tom dozvedel. Strašne ho to ranilo. S Matějom sa rozišiel a vrátil sa do Prahy. Daniel ho veľmi miloval. Aj to, aby si obstarali zámok, bol jeho nápad. Teraz sa mu zosypal svet," povedal pre český Blesk ich zdroj.

Redakcia spomínaného portálu oslovila aj samotného Dana. Ten síce priamo rozchod nepotvrdil, jeho reakcia však hovorí v podstate za všetko. „Ja sa o tom nechcem rozprávať. Prepáčte, ospravedlňujem sa," povedal im smutne podvedený Krejčík a telefón zavesil. Blesk sa snažil skontaktovať aj so Stropnickým, doposiaľ sa im to však nepodarilo. 

KAUZA, aká u nás
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: ZámokRozchodDaniel KrejčíkMatěj Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu