Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Hviezda Mamy na prenájom sa VYDALA: Jednoduché šaty... Bola NÁDHERNÁ!

Monika Horváthová Zobraziť galériu (4)
Monika Horváthová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - A je z nej vydatá pani! Hviezda seriálu Mama na prenájom, Monika Horváthová, už dlhší čas avizovala, že sa chystá postaviť pred oltár. Stať sa nevestou plánovala už predtým, vydať sa chcela v exotike. Do toho však vstúpil seriál Klamstvo a deň D musel ísť bokom. No a teraz... Stalo sa to!

Láskou Monikinho života je jej dlhoročný partner Dominik. Ten ju ešte začiatkom 2022 požiadal o ruku a spoločne vychovávajú dve dcérky. Tú prvú - Melániu - má Monika ešte z prvého vzťahu, no ako jej skutočného otca vraj vníma práve milovaného Dominika, keďže s biologickým otcom prvorodeného dievčatka sa rozišli ešte počas tehotenstva. 

Monika Horváthová
Zobraziť galériu (4)
Monika Horváthová  (Zdroj: Ján Zemiar)

O niečo neskôr sa Monika dala dokopy s Dominikom, s ktorým sa poznajú už vyše 11 rokov. O malú Melániu sa odjakživa staral ako o svoju a vychovával ju spoločne s Monikou. K Melánii potom v roku 2020 pribudlo ďalšie dievčatko, dcérka herečky a jej milovaného dostala meno Emília. No a dvojica teraz svoju lásku spečatila aj oficiálne. To, že im onedlho zazvonia svadobné zvony, Horváthová spomínala už v novembri. 

Až doteraz ale nikto netušil, že svoje áno si už povedali. To že sa z Moniky medzičasom stala vydatá pani, dala na známosť pomerne šibalsky. Na sociálne sieti Instagram zverejnila video, ktoré zachytáva jej obľúbené momenty z roku 2023. No pri samom konci sa zrazu objavujú zábery, ako Monika kráča k oltáru, z čoho je zrejmé, že zo snúbencov sa stali šťastní novomanželia. Herečka si už dokonca zmenila aj meno - na jej profile aktuálne svieti priezvisko "Szabó". 

Hviezda Mamy na prenájom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram Monika Szabó Horváthový)

Spomínané video si môžete pozrieť nižšie, no a my dvojici srdečne gratulujeme a prajeme šťastnú cestu spoločnou budúcnosťou! 

Viac o téme: SvadbaMonika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu