Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kotty VYVRACIA slová jednej z jeho údajných obetí: Je to psychicky nestabilná osoba!

Tomy Kotty Zobraziť galériu (2)
Tomy Kotty (Zdroj: Instagram T.K.)

BRATISLAVA - Po viac ako 6 mesiacoch reaguje Tomy Kotty na slová jednej z jeho údajných obetí. Tvrdí, že je to psychicky nestabilný človek. A to nie je všetko...

V apríli tohto roku Slovenskom otriasla kauza modelky Ráchel Karnižovej a moderátora Tomyho Kottyho. Ryšavka svojho vtedajšieho priateľa obvinila z domáceho násilia a znásilnenia. K svojim slovám priložila aj dôkazy v podobe fotiek. Na snímkach bol zdemolovaný byt, ale aj jej dokaličená tvár.

Po tom, čo Ráchel o incidente otvorene prehovorila na Instagrame, pridala sa k nej aj bývalá misska Lujza Kalčoková, ktorá si pri Tomym vraj prešla niečím podobným. V minulosti totiž spolu randili. „Tento človek odo mňa nedostane žiadnu ľútosť, on žiadnu ľútosť necítil, keď ma nechal odpadnutú ležať na zemi kvôli nejakému jeho záchvatu. Necítil žiadnu ľútosť, keď robil tie veci, čo robil...“ šokovala vtedy svojimi slovami Lujza a pri spomienkach na hrôzu neudržala slzy.

Kotty VYVRACIA slová jednej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram L.K./R.K.)

Po viac ako pol roku prišla exmoderátorovi otázka na Instagram, prečo sa ešte doteraz nevyjadril k Lujze. Aj keď v otázke zakryl meno, v odpovedi ju nazval zemiakom, čo pri jej osobe urobil už aj v minulosti.

„K Lujze nič? Stále iba o psychickom týraní, ale ona jasne povedala, že si ju nechal po hádke ležať v bezvedomí a necítil si žiadnu ľútosť,” opýtal sa istý fanúšik. „Zemiak je psychicky nestabilná osoba, ktorej som počas hádky musel kľačať na bicepsoch, lebo si trhala vlasy a mihalnice. Jej mama mi volala, že sa chce kvôli mne zabiť, lebo ju nechcem. Je to len vypočítavý ohrdnutý klamár a ja sa už veľmi teším na našu spoločnú konfrontáciu o jej údajnom odpadnutí,” vyjadril sa.

„Ona v dobe, keď my sme spolu spávali a chodievala ku mne večer domov, tak vyvolávala mojim kamarátom, ktorých videla raz v živote a rozprávala o tom, aký som hrozný človek a keď zistila, že to s tým, že ju nechcem, myslím vážne, tak začala predstierať, že je tehotná,” dodal na záver.

Lujzino vyjadrenie z apríla tohto roka si môžete vypočuť nižšie:

Viac o téme: Tomy KottyLujza Kalčoková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu