Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Patrícia Vittek zverejnila FOTO z MINULOSTI: So známou speváčkou… Ani jednu by ste NESPOZNALI!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram PV)

BRATISLAVA - Čo si budeme hovoriť, určite ste aj vy zažili moment, kedy ste sa zadívali na fotografie z minulosti a nespoznávali seba samého. Snímky z mladosti sú pomerne vtipnou a vďačnou témou, no a pri pohľade na jednu z nich sa pobavili aj sledovatelia Patrície Vittek...

Patrícia na sociálnej sieti Instagram zverejnila foto, kde pózuje s účastníčkou tretej slovenskej Superstar - Natáliou Hatalovou. Od obdobia, kedy pôvabná tmavovláska súperila o titul víťaza, ubehlo už úctyhodných 16 rokov. Na rozdiel od iných súťažiaciach, sa však Natália nestratila. 

Hoci bola finalistkou Superstar ešte v roku 2005, chytila šancu za pačesy, no a okrem toho, že sa objavuje v rôznych televíznych projektoch, naďalej sa venuje aj hudbe a vďaka svojmu krásnemu hlasu účinkuje i v populárnych slovenských muzikáloch. 

Natália Hatalová na narodeninovej párty
Zobraziť galériu (3)
Natália Hatalová na narodeninovej párty  (Zdroj: Vlado Anjel)

Avšak, ešte kým rozbehla šoubiznisovú kariéru, ako dieťa sa objavovala aj v rôznych iných iných projektoch. A počas jedného z nich stretla aj Patríciu Vittek, ktorá sa v tom čase venovala spevu a verejnosť ju poznala pod pseudonymom "Patrícia Paris".  Pozrite sa, ako v tom čase dievčatá vyzerali. Spoznali by ste ich?

Patrícia Vittek zverejnila FOTO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

 

 

Viac o téme: Natália HatalováPatrícia Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu