Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krutá RANA pre Oľgu Feldekovú (80): 5 rokov po diagnostikovaní rakoviny... ZLÉ SPRÁVY od lekárov!

Oľga Feldeková si od lekárov vypočula zlé správy. Zobraziť galériu (5)
Oľga Feldeková si od lekárov vypočula zlé správy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V roku 2018 sa známej televíznej glosátorke Oľge Feldekovej (80) prevrátil život naruby. Lekári jej totiž diagnostikovali rakovinu pŕs. Okamžite vtedy musela podstúpiť operáciu, pri ktorej jej odobrali časť tkaniva. Uplynulo odvtedy 5 rokov a... Známa Slovenka si od lekárov opäť vypočula zlé správy!

Prvá informácia o zdravotných problémoch Oľgy Feldekovej sa na verejnosť dostala v júni 2018. Zdroj vtedy prezradil, že známa glosátorka z relácie Sedem, s.r.o. bojuje s rakovinou pŕs. Kvôli chorobe musela podstúpiť aj operáciu, pri ktorej jej odobrali časť tkaniva. Potom nasledovali chemoterapie...

Známa Slovenka však nikdy nestrácala na pozitívnej nálade a na televíznych obrazovkách aj napriek ťažkému boju rozdávala úsmevy. A všetko nasvedčovalo tomu, že Feldekovej sa po liečbe začína dariť aj po zdravotnej stránke. Týždenník Život však prišiel so zlými správami. V rozhovore im Feldeková priznala, že musí zabojovať opäť. Lekári jej totiž oznámili, že nemá dobré výsledky. 

„Nepríjemná diagnóza vystrašila predovšetkým môjho muža a deti. Mám v povahe choroby si nevšímať. Je príjemné vidieť, kto všetko má o vás strach. Pripadám si v takej chvíli ako pupok sveta,“ priznala Feldeková. Opäť ju vraj čaká náročná liečba. „So svojím osudom som zmierená. Veľmi sa bojím o svojich blízkych. S ich chorobami sa neviem zmieriť,“ dodala glosátorka. Držíme palce a prajeme veľa zdravia!

Krutá RANA pre Oľgu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Oľga Feldeková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu