Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Patrícia Vittek je opäť zadaná: Na premiére s NOVÝM PRIATEĽOM... Zbalila tohto fešáka!

Podnikateľka Patrícia Vittek
Zobraziť galériu (5)
Podnikateľka Patrícia Vittek (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V stredu večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra dokumentu o českej MMA hviezde Karlosovi Vémolovi (38). Novinku si prišla pozrieť aj podnikateľka Patrícia Vittek (44)... A spoločnosť jej robil nový priateľ. Aha, zbalila tohto sympatického muža!

Stredajší večer patril slávnostnej premiére dlhoočakávaného dokumentu o českej MMA hviezde Karlosovi Vémolovi. Novinka vznikala dlhých 15 rokov a je plná unikátnych archívnych záberov. Ukazuje, kto Terminátor v skutočnosti je, aký je mimo svetla reflektorov aj odkiaľ sa tento fenomén vlastne vzal. 

Slávnostná premiéra dokumentu o Karlosovi Vémolovi (Zdroj: Maarty von B)

Uvedenie filmu na plátna slovenských kín si prišlo vychutnať mnoho známych osobností. Nechýbal Karlosov večný súper z ringu Attila Végh, módna návrhárka Ivana Marmare, Peter Batthyany s dcérou Petrou, herec Victor Ibara, porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor či podnikateľka Patrícia Vittek.

Galéria: Slávnostná premiéra dokumentu o Karlosovi Vémolovi

A práve ona z pozvaných hostí pútala najviac pozornosti. V spoločnosti ju totiž sprevádzal aj jej nový priateľ. Ako sa nám podarilo zistiť, volá sa Denis, pracuje ako realitný maklér a trader. A zdá sa, že je Patrícia zaľúbená až po uši. Vedľa sympaťáka zahaleného v čiernom totiž žiarila šťastím. Veď pozrite sami!

Viac FOTO zo slávnostnej premiéry nájdete vo fotogalérii vyššie!

Viac o téme: Patrícia VittekKarlos Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu