Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odvážna Brzobohatého žena: Do spoločnosti vybehla BEZ mejkapu, aha!

Daniela Písařovicová a Onďrej Brzobohatý Zobraziť galériu (3)
Daniela Písařovicová a Onďrej Brzobohatý (Zdroj: Facebook HG)

PRAHA - Divákom sa z obrazoviek prihovára vždy dokonale upravené, do divadla si však teraz odbehla bez akéhokoľvek líčenia. Daniela Brzobohatá, predtým Písařovicová, zavítala na akciu Roztančené divadlo tak, ako ju príroda stvorila.

Z českej moderátorky Daniely Písařovicovej sa pred mesiacom stala pani Brzobohatá. Je už treťou manželkou umelca Ondřeja Brzobohatého, ale zdá sa, že tentoraz je s nevestou spokojná aj jeho mama, herečka Hana Gregorová. 

Daniela je stabilnou súčasťou televíznych obrazoviek aj spoločenských akcií. Aktuálne však na jednej z nich tak trochu šokovala. Brunetka sa totiž na divadelnú súťaž vybrala tak, ako ju Pán Boh stvoril. 

Na rozdiel od vystupovania na obrazovkách sa rozhodla tentoraz ukázať svoju "pravú tvár" bez štipky mejkapu. Napriek tomu 44-ročná moderátorka pózovala fotografom s veľkým úsmevom. 

Odvážna Brzobohatého žena: Do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Zdravé sebavedomie jej teda rozhodne nechýba. Vidno, že je so sebou spokojná a celkovo šťastná. „Je to stále rovnako pekné,” odpovedala portálu Život v Česku na otázku, či sa po svadbe niečo zmenilo. 

Dvojica si povedala áno len tri mesiace po tom, čo prebehli zásnuby. „Prečo vlastne tak skoro po zásnubách? S veľkou nadsázkou a humorom sa dá tvrdiť, že Daniela (podľa jej slov) sa náhlila so svadbou, kým jej to stále známky gravitácie v tvári dovolia...” okomentoval vtipne Ondřej ich spoločný životný krok. Ako vidno na najnovších záberoch, jeho žena stále vyzerá dobre aj bez mejkapu. 

Odvážna Brzobohatého žena: Do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Daniela Písařovicová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu