Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bývalá markizáčka sa ukázala s VEĽKÝM BRUŠKOM: Ona je TEHOTNÁ?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram A.M.)

BRATISLAVA - Andrea Matejíčková je známa všetkým televíznym divákom, ktorí fandia šou Farma. Pôvabná plavovláska súťažila v 11. sérii, kedy sa proti sebe postavili dva tábory súťažiacich - jeden z východu a druhý zo západu. Drobná kráska síce v súťaži veľa vody nenamútila, no po skončení šou sa rozbehla ako influencerka. No a teraz svojich sledovateľov poriadne šokovala!

Deya je na sociálnych sieťach známa najmä vďaka rôznym vtipným videám, vo väčšine z nich si neváha vystreliť aj zo samej seba. Mužských fanúšikov však určite priťahuje i vďaka svojmu sexi výzoru. Hoci drobná brunetka väčšinou pôsobí nenápadne a prirodzene, vie sa premeniť aj na poriadnu dračicu.

Nuž ale, najnovšie poriadne prekvapila. Na svoj profil totiž pridala video, kde tancuje a spod trička jej vykúka oblé bruško, ktoré okamžite vyvoláva dojem, že bývalá farmárka je tehotná a pod srdcom nosí dieťatko. To by však nebola Deya, ak by za jej videami nebol nejaký ten žartík. Markizácka hviezdička totiž bábätko nečaká. 

Bývalá markizáčka sa ukázala
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Deya)

Za vypuklým bruchom, ktoré pôsobí ako keby bola v pokročilej fáze tehotenstva, sa skrýva úplná banalita - intolerancia na laktózu. A hoci to napísala priamo v zverejnenom videu, nečudo, že tých, ktorí si text neprečítali, naozaj zmiatla. Aha, ako vyzerá! 

Viac o téme: FarmaDeya
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu