Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Petrana z Ruže ukázala FOTO z DETSTVA: Dnes sexica a kedysi... TOTO vás dostane!

Víťazka Ruže pre nevestu Petrana Galatea Oráčová Zobraziť galériu (4)
Víťazka Ruže pre nevestu Petrana Galatea Oráčová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Petrana "Galatea" Oráčová sa preslávila vďaka šou Ruža pre nevestu, kde vďaka svojmu netypickému zjavu zaujala už na prvý pohľad. Jej najcharakteristickejšou črtou sú rozhodne bledé modré oči, vďaka ktorým má jej pohľad naozaj výnimočnú iskru. Pozrite sa, ako táto známa kráska vyzerala v detstve!

Keďže Petrana disponuje postavičkou ako lusk a rovnako aj krásnou tvárou, niet sa čo čudovať, že priťahuje pohľady väčšiny mužov. Čo sa týka úprav zovňajšku a rôznych skrášľovacích zákrokov, nijako to nepreháňa a okrem plných pier, ku ktorým si dopomohla, sa snaží držať prirodzenosti. 

Petrana z Ruže pre nevestu
Zobraziť galériu (4)
Petrana z Ruže pre nevestu  (Zdroj: Ján Zemiar)

To, že je stále "svoja", najnovšie dokázala aj jedným z posledných príspevkov na sociálnej sieti Instagram. Atraktívna Bratislavčanka prijala výzvu a fanúšikom ukázala fotografiu z detstva. A sledovatelia na nej mohli oči nechať. 

Bratislavská sexica bola totiž v minulosti naozaj krásne dieťa. To, že farba jej očí je prirodzená, jej mnohí neverili ani napriek tomu, že videli jej maminu, ktorá ich má takmer totožné. A teraz sa už naozaj nedá poprieť, že víťazka Ruže naozaj nenosí šošovky. Výrazný pohľad mala už ako malé dievčatko. Aha, aká bola rozkošná! 

Petrana z Ruže ukázala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Ruža pre nevestu Petrana Galatea Oráčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu