Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Misska z Love Islandu bola kedysi BLOND: So svetlými vlasmi je na NESPOZNANIE!

Paulína Bošková vyzerala pred pár rokmi úplne inak. Zobraziť galériu (3)
Paulína Bošková vyzerala pred pár rokmi úplne inak. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA/KANÁRSKE OSTROVY - Finalistka Miss Universe SR 2021 Paulína Bošková (27) očarila svojim príchodom mnohých pánov vo vile. Hnedé vlnité vlasy, výrazné zelené oči... Práve jej prirodzená krása bola to, čo im imponovalo azda najviac. Kedysi však aj ona zatúžila po zmene a nechala si prefarbiť vlasy... Pozrite, ako jej to pristalo ako blondíne!

Paulínu Boškovú po príchode do vily najviac zaujal športovec Honza Mrkous, ktorého si vybrala aj na prvé rande. Dvojica napokon vytvorila stabilný pár, čo mu určite potichu závidí nejeden muž vo vile. Bývalá finalistka Miss Universe SR totiž svojou prirodzenou krásou pobláznila hlavy mnohým z nich.

Misska z Love Islandu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Aj brunetka však v minulosti rada experimentovala so svojím vzhľadom a prirodzenosti dala zbohom. Jej profil na sociálnej sieti Instagram odhalil časy, kedy sa pýšila úplne inými vlasmi. Namiesto hnedej hrivy sa jej po pleciach vlnili odfarbené blond pramene. A Paulína tak vyzerala ako úplne iná žena. Veď pozrite sami, pristalo jej to ako blondínke?

 

Viac o téme: Love IslandPaulína Bošková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu