Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Známa Slovenka začala SPIEVAŤ: Ľudia v šoku… TO VÁŽNE?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA- Pamätáte si vôbec prvú slovenskú reality šou, kedy mali ľudia možnosť hlasovať za jednu zo svojich najväčších favoritiek? Volala sa "Dievča za milión" a víťazka mala v tom čase možnosť získať lukratívny post v TV JOJ. A teraz...

I napriek tomu, že na väčšinu finalistiek šou "Dievča za milión" si už možno nespomeniete, sú medzi nimi aj dámy, ktorým sa aj po dvadsiatich rokoch podarilo uchytiť. Jednou z tých najznámejších je Petra Lenártová, ktorá sa svojho času na Slovensku snažila uchytiť ako modelka či  moderátorka.

Známa Slovenka začala SPIEVAŤ:
Zobraziť galériu (3)

Petra sa aktuálne teší z dvoch ratolestí. „Žijem na Cypre, tak ste sa to asi ani nemali ako dozvedieť. Na Slovensku som bola tesne po lete, no to ešte nebolo veľmi vidieť,” povedala nám ešte pred tromi rokmi blondínka, ktorá mala dlho postavičku ako lusk aj počas prvého tehotenstva. A rovnako tak aj hneď pár mesiacov po pôrode dcérky Mie.

Známa Slovenka začala SPIEVAŤ:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Teraz je už z Petry dvojnásobná mamina, no a popri starostlivosti o deti sa zjavne rozhodla, že sa začne venovať i sama sebe. No a... Možno by to nikto nečakal, ale Peťa začala spievať. Na sociálnej sieti Instagram uverejnila video, kde prespievala hit Shallow, ktorý pôvodne naspievali Lady Gaga a Bradly Cooper. 

No keďže keďže len málokto tušil, že Petra Lenártová nie je len zdatná herečka, moderátorka... Áno, aj speváčka? Nuž, toto musíte vidieť! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu