Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Ďalší ROZCHOD v našom šoubiznise: Separ a mladučká Cynthia išli od seba!

Cynthia a Separ sa vraj rozišli. Zobraziť galériu (3)
Cynthia a Separ sa vraj rozišli. (Zdroj: Instagram/Cynthia Tóthová )

BRATISLAVA - V poslednom období sa to v šoubiznise len tak hemží rozchodmi. A teraz je tu ďalší. Krach vzťahu nastal aj medzi raperom Separom a mladou tanečnicou Cynthiou. Dvojica pritom tvorila pár od roku 2021 a všetko vyzeralo idylicky...

S informáciou, že Separ a Cynthia sa po vyše dvoch rokoch rozišli, prišiel portál pluska.sk, do redakcie im prišiel anonymný tip. No a hoci to ani jeden z dvojice nepotvrdil, vyzerá to tak, že dvojica už skutočne netvorí pár. Svedčí o tom napríklad aj skutočnosť, že raper už mladú tanečnicu nesleduje ani na sociálnej sieti Instagram. 

Ďalší ROZCHOD v našom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Zrazoo records/Kristína Holecová)

Okrem toho včera na svoj profil pridal zábery z herne, kde trávil čas so svojou dcérkou Aničkou, ktorú má so speváčkou Tinou. Malá princezná sa tešila z veľkého množstva lístkov, ktoré sa im v herni podarilo vyhrať. A Separ to patrične okomentoval. 

„Dnešný deň je definícia slova šťastie v hre, nešťastie v láske. Akože od dnes tomu verím,” napísal Separ, ktorý tak jasne naznačil, že v láske sa mu nedarí a jeho slová potvrdzujú, že medzi ním a Cynthiou evidentne naozaj došlo k rozchodu. 

Ďalší ROZCHOD v našom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Separ)

Viac o téme: CynthiaSeparRozchod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu