Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Známa kráska ŠOKOVALA v spoločnosti: Pretŕčala sa HOLÁ!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: SITA)

NEW YORK - Všetky oči na ňu! Herečka a modelka Julia Fox (33) je rada stredobodom pozornosti a jej výstredné kreácie už ľuďom neraz vyrazili dych. Inak tomu nebolo ani v týchto dňoch, keď zavítala na módnu šou v New Yorku. Tam pretŕčala svoje prakticky nahé telo, keďže intímne partie mala prekryte len minimálne.

V New Yorku aktuálne prebieha Fashion Week, v rámci ktorého predstavila svoju tvorbu aj značka PrettyLittleThing, ktorá spolupracovala so slávnou Naomi Campbell. Tá v rámci módnej šou tiež predvádzala jeden z modelov, ktorý bol poriadne provokatívny. 53-ročnej modelke totiž spod šiat presvitali bradavky. 

Naomi Campbell
Zobraziť galériu (5)
Naomi Campbell  (Zdroj: SITA)

Rozhodne najodvážnejší outfit však mala na sebe Julia Fox. Tá si módnu šou vychutnávala z prvého radu a na sebe mala dlhý čierny plášť, ktorý všetko zahaľoval. Zrejme na seba nechcela počas prehliadky strhávať pozornosť. 

Počas príchodu na šou a pri pózovaní fotografom sa však poriadne odviazala. Plášť si roztvorila a prítomným sa naskytol pohľad na jej holé telo. Akýsi pokus o spodnú bielizeň zo šperkov totiž nemožno nazvať oblečením. Nuž, odvaha tejto žene nikdy nechýbala...

Známa kráska ŠOKOVALA v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Julia Fox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu