Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VÝSMEŠNÁ reakcia Petrany na rozchod POBÚRILA Marcelu: STAČILO... Trápne a úbohé!

Petrana Galatea Oráčová a Marcela Dolniaková Zobraziť galériu (4)
Petrana Galatea Oráčová a Marcela Dolniaková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Pred dvomi dňami vyšlo najavo, že Marcela Dolniaková a Tomáš Tarr zo šou Ruža pre nevestu už viac netvoria pár. Touto informáciou prekvapili najmä svojich fanúšikov, pretože nič nenasvedčovalo tomu, že by sa ich cesty mali rozdeliť. Nuž, človek mieni, ale život mení. Na ich rozchod reagovala aj samotná víťazka šou Petrana a prsnatú tmavovlásku jej reakcia poriadne pobúrila!

Tomáš Tarr sa v šou Ruža pre nevestu zahľadel do modrookej Petrany, ktorú si nakoniec vybral za svoju vyvolenú. Ich vzťah im však dlho nevydržal a po pár mesiacoch spolužitia si povedali zbohom. Ženích dlho nezaháľal a spojil sa s druhou nevestou, ktorá mu padla do oka - Marcelou.

Onedlho sa začali spolu objavovať na verejnosti a začali tvoriť pár. Aj keď svoje zblíženie spočiatku prezentovali ako spoznávanie sa, neskôr už svoju náklonnosť neskrývali. Naposledy sa objavili ruka v ruke na markizáckej párty a nič nenasvedčovalo tomu, že by im to neklapalo.

Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

No v sobotu obaja prekvapili správou, že sa ich cesty rozdelili. Informovala o tom Marcela na sociálnej sieti Instagram. „Nikdy som nezvykla vysvetľovať nikomu udalosti zo svojho života, ale myslím si, že jedno vysvetlenie si zaslúžite. Keďže s Tomášom sme tvorili svojím spôsobom verejne známy pár, prežívali ste to všetko s nami od začiatku šou až doteraz. S Tomášom už dnes pár netvoríme,” zverila sa.

Rozhodla sa, že sa už k tejto etape svojho života viac vyjadrovať nebude. No po Petraniných reakciách na ich rozchod jej to nedalo. „Nechcela som to riešiť už, posunúť sa z tejto etapy, ale keď mi desiatky ľudí poslalo toto video a Petranka sa mi sťažovala, že po podcaste s Oskim už kašle na toto celé. Nie, ona má charakter sa ešte aj verejne posmievať,” napísala. „Je čas ísť ďalej,” dodala.

Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (4)
Tomáš Tarr a Marcela Dolniaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Hneď, ako rozchod oficiálne zverejnili, Petrana zavesila na sociálnu sieť emotikon smrtky. A neskôr pridala aj video, za ktoré ju mnohí ľudia odsúdili. „Nehovorím, že si to zaslúžila, ale hovorím, že Božie načasovanie je vždy správne,“ znelo vo videu. Ľudia hneď vedeli, o čo sa ide a pod jej príspevkom jej to nedarovali.

„Úplne trápne a úbohé,” či „Nechápem, na čo je to dobré. Bola to šou, už spolu nie ste. Patrí to k životu, áno, boli ste spolu, ale to je život,” zneli reakcie sledovateľov. Mnohí sa zhodovali, že tieto vyjadrenia boli z jej strany krokom vedľa. 

Petrana Galatea Oráčová a Marcela Dolniaková
Zobraziť galériu (4)
Petrana Galatea Oráčová a Marcela Dolniaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Marcela sa následne verejne vyjadrila, že sa nerozišla s Tomášom kvôli plavovláskinej spovedi. „A o tom, že sa nášmu rozchodu vysmieva, ani nejdem hovoriť. To je správanie vyspelej, vyrovnanej ženy, ktorá ma má ovplyvňovať? Fakt?” opýtala sa nechápavo. „Vždy som vravela, že s ňou nemám žiadny problém a nemám ho ani dodnes, ale už ma nebaví, ako je môj osobný život spájaný s ňou a s jej "zážitkami". A ako sa ona sama do neho pozýva. Stačilo,” vyjadrila sa Marcela a je zrejmé, že toho má už plné zuby.

Viac o téme: Ruža pre nevestu Tomáš TarrMarcela DolniakováPetrana Galatea Oráčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu