Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Je rozhodnuté! Patrasová po opileckej NEHODE: Toto je jej TREST!

Dáda Patrasová už pozná svoj trest. Zobraziť galériu (2)
Dáda Patrasová už pozná svoj trest. (Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Dáda Patrasová (67) minulý rok spôsobila autonehodu, po ktorej odmietla dychovú skúšku na alkohol. Spôsobila si tým však poriadny problém. Na krku mala obžalobu za trestný čin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. A herečka už pozná svoj trest!

Herečka Dáda Patrasová v poslednom období zapĺňa stránky českých médií len svojimi škandálmi. Presne na Vianoce roku 2018 mala autonehodu, pri ktorej jej muži zákona namerali 2,5 promile. Herečka pritom poprela, že by pila. No poučenie si z tejto skúsenosti nezobrala. O 4 roky neskôr, v máji 2022, havarovala opäť. 

Tentokrát nabrala zaparkované auto a narazila do betónových zábran. Dychovú skúšku však vtedy odmietla. „Vodička mala okolo 14:30 nabúrať do zaparkovaného vozidla a betónových zábran na Ruskej ulici v Prahe 10. Podrobnosti nehody policajti vyšetrujú, ale vodička sa odmietla podrobiť dychovej skúške,“ vyjadril sa vtedy policajný hovorca Ján Deněk. 

Herečka si za to vyslúžila obžalobu za trestný čin ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. A ako informuje ČTK, súd už rozhodol o Patrasovej treste. Môže si ale vydýchnuť – namiesto 3 rokov väzenia, ktoré jej za jej neuvážené konanie hrozili, dostala len pokutu 200-tisíc českých korún a 2 roky si nesadne za volant. Rozhodnutie je právoplatné. 

Je rozhodnuté! Patrasová po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Nova)

Viac o téme: Dáda Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu